Bruine Gymstick Active Fitnessmat - Yogamat - Sportmat - Kurk - Met Online Trainingsvideo's

46,90 32,90
3 Prijzen, De beste prijs bij Fitwinkel.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Bruin

Over Bruine Gymstick Active Fitnessmat - Yogamat - Sportmat - Kurk - Met Online Trainingsvideo's

De Gymstick Active Training Mat Kurk is een zachte en stevige fitnessmat. De beigekleurige mat beschikt over de bijzondere eigenschappen van kurk en biedt uitstekende grip wanneer de mat vochtig is. Daarmee is deze mat perfect voor hot yoga, krachttraining en pilates oefeningen. Het materiaal is van hoogwaardige kwaliteit en daardoor is deze trainingsmat zeer duurzaam en slijtvast. Tevens is deze fitnessmat makkelijk schoon te maken.

Afmetingen De afmetingen van de Gymstick Active Training Mat Kurk zijn 170 x 60 x 0.4 cm en de mat weegt slechts 770 gram, ideaal om mee te nemen voor een trainingssessie in de open lucht.

Online trainingsvideo's Bij de Active Training Mat zit een QR code, wanneer je de code scant dan kun je op de website van Gymstick online trainingsvideo's bekijken. In de trainingsvideo's doet een ervaren fitness model diverse oefeningen voor.

Gymstick Gymstick is een kwaliteitsmerk uit Finland. De fitnessartikelen zijn ontwikkeld door personal trainers en daardoor is er veel aandacht besteed aan de kwaliteit, gebruikersgemak en doeltreffendheid van de fitnessartikelen. Simpel en effectief!

Bij de Gymstick Active Training Mat zit een QR code. Met deze code heb je toegang tot vele online trainingsvideo's waarop personal trainers verschillende oefeningen uitvoeren. Download een QR Code reader op je telefoon of tablet. Scan de code met je telefoon of tablet en wordt automatisch doorverwezen naar de trainingsvideo's.