Witte Gymstick PowerSlider Pro - Mini Schaatsbaan - 230 cm - Met Online Trainingsvideo's

72,25
4 Prijzen, De beste prijs bij Fitnessmerken.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Wit

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Retour Binnen 14 dagen na ontvangst

Over Witte Gymstick PowerSlider Pro - Mini Schaatsbaan - 230 cm - Met Online Trainingsvideo's

Werk overal en altijd aan je slides, zonder buiten te zijn en zonder extra hulpmiddelen nodig te hebben. De veelzijdige Gymstick Power Slider Pro is een uitstekend trainingsplatform voor een totale body workout en is geschikt voor zowel beginners en junioren als topsporters.

Makkelijk te gebruiken Een training op de Gymstick PowerSlider is een efficiënte en effectieve manier om je cardiovasculaire fitheid te verbeteren, maar ook je evenwicht, je boven- en onderlichaamsterkte en je uithoudingsvermogen. Oefeningen kun je in verschillende posities uitvoeren. Voorbeelden zijn staande oefeningen, push-ups, lunges, skates, planks en rugliggingen. Daarnaast is de powerslider geschikt voor alle fitnessniveaus, van beginners tot topsporters. Het opslaan en dragen van het product is heel eenvoudig, omdat de Power Slider in de draagtas kan worden gerold.

Online trainingsvideo's Bij de PowerSlider zit een QR code. Met deze code heb je toegang tot online trainingsvideo's waarop personal trainers verschillende oefeningen uitvoeren. Scan de code met je telefoon of tablet en je wordt automatisch doorverwezen naar de trainingsvideo's.

Gymstick Gymstick is een kwaliteitsmerk uit Finland. De fitnessartikelen zijn ontwikkeld door personal trainers en er is daardoor veel aandacht besteed aan de kwaliteit, gebruikersgemak en doeltreffendheid van de fitnessartikelen. Simpel en effectief!