Witte Puritabs - VirtuFit Roeimachine schoonmaaktabletten - Waterroeier

10,95 2,95
5 Prijzen, De beste prijs bij Fitnessapparaat.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Wit

Boven de 22.50 euro gratis bezorgd
Op werkdagen voor 17:00 uur besteld, morgen in huis
Retour binnen 50 dagen gratis retourzending

Over Witte Puritabs - VirtuFit Roeimachine schoonmaaktabletten - Waterroeier

VirtuFit Universele Waterroeier Puritabs - schoonmaaktabletten gebruik je om het water in de watertank van je roeitrainer te reinigen en schoon te houden. In stilstaand water ontstaan bacterieën en algen, deze kunnen een vervelende geur geven en een groene aanslag op de tank van je waterroeier veroorzaken. VirtuFit Puritabs remmen het ontstaan van deze bacterieën en algen.

Gebruik VirtuFit Puritabs om de 6 maanden om je watertank schoon en fris te houden. De Puritabs voorkomen niet alleen viezigheid, maar zorgen ook dat het water niet troebel wordt.

VirtuFit Universele Waterroeier Puritabs - schoonmaaktabletten zijn geschikt voor alle soorten waterroeiers. Puritabs tasten het materiaal van je watertank niet aan en houden het water dat er in zit helder.

De VurtuFit Puritabs worden geleverd per 4 stuks. Voeg om de 6 maanden een waterzuiveringstablet toe. Als het water troebel blijft, vervang dan het water in de tank.


VirtuFit
Het Nederlandse fitnessmerk VirtuFit staat garant voor uitstekende kwaliteit. De fitnessapparaten en fitnessartikelen zijn vervaardigd uit kwaliteitsmaterialen en daarnaast is er veel aandacht besteed aan gebruikersgemak, design en uitgebreide functionaliteiten.