Grijze Hometrainer - VirtuFit Opvouwbare Home trainer met Rugleuning en Tablethouder - Fitness Fiets - Stoelfiets - Inklapbaar

219,-
3 Prijzen, De beste prijs bij Fitnessmerken.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Grijs

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Retour Binnen 14 dagen na ontvangst

Over Grijze Hometrainer - VirtuFit Opvouwbare Home trainer met Rugleuning en Tablethouder - Fitness Fiets - Stoelfiets - Inklapbaar

De VirtuFit Opvouwbare Hometrainer met Rugleuning en Tablethouder geeft je een goede training en is vervaardigd uit duurzame materialen wat resulteert in een lange levensduur. Deze veelzijdige home trainer verplaats je gemakkelijk van de ene ruimte naar de andere met behulp van de transportwielen. Daarnaast is de hometrainer opklapbaar om extra ruimte te besparen. Na het verplaatsen zet je hem eenvoudig weer waterpas met de stabilisatoren aan de achterkant. Deze stabilisatoren houden de home trainer stabiel. Het stevige frame is daarnaast versterkt met aluminium zodat langdurig trainingsplezier gegarandeerd is.

Fietsen op je eigen manier Dit is een home trainer voor sporters die op hun eigen manier willen fietsen zonder enige programma's. De VirtuFit Opvouwbare Hometrainer met Rugleuning en Tablethouder is een stil apparaat met een fijne vloeiende fietsbeweging. De driedelige crank zorgt voor deze vloeiende beweging en is daarnaast zwaar belastbaar wat de levensduur ten goede komt. Je kiest uit 8 weerstanden van het onderhoudsvrije magnetische weerstand systeem. Tijdens het trainen kun je drinken uit je bidon die je in de handige bidonhouder plaatst. De hometrainer is voorzien van een tablethouder waarin je je telefoon of tablet kan plaatsen, zo kun je bijvoorbeeld televisie of je favoriete serie kijken tijdens het trainen.

Comfortabele fietstochten Zet het extra grote comfortabele zadel met rugleuning op de juiste hoogte en maak je voeten vast in de voetriemen van de zelfoprichtende pedalen. Kies een goede plek voor je handen op het multi-positie stuur, leun achterover en begin een aangename fietstocht. De rugleuning zorgt ervoor dat de rug niet onnodig belast wordt. Meet je hartslag door je handen op de sensoren in het stuur te zetten waarna je hartslag op het display verschijnt. De andere display functies zijn: scan, snelheid, tijd, afstand, calorie verbruik en totaal afgelegde afstand.

Goed ontworpen Hometrainer De Virtufit Opvouwbare Hometrainer met Rugleuning en Tablethouder is gemakkelijk te monteren. Natuurlijk voldoet het fitnessapparaat aan de verplichte EN 957-1 & EN 957-5 Europese eisen voor fitnessapparatuur.

Gratis trainingsvideo Bij deze hometrainer krijg je een QR code meegeleverd. Scan deze code met je smartphone of tablet en krijg direct gratis toegang tot de trainingsvideo. Met deze trainingsvideo volg je lessen van professionele trainers, doe je inspiratie op voor nieuwe oefeningen en leer je effectiever te trainen.

VirtuFit Het Nederlandse fitnessmerk VirtuFit staat garant voor uitstekende kwaliteit. De fitnessapparaten en fitnessartikelen zijn vervaardigd uit kwaliteitsmaterialen en daarnaast is er veel aandacht besteed aan gebruikersgemak, design en uitgebreide functionaliteiten.

* Semi-professionele garantie: Geen