Zwarte VirtuFit Elite Comfort Loopband - Inklapbaar - LED/LCD display - 28 programma's

1 199,-
4 Prijzen, De beste prijs bij Fitnessmerken.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Zwart

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Retour Binnen 14 dagen na ontvangst

Over Zwarte VirtuFit Elite Comfort Loopband - Inklapbaar - LED/LCD display - 28 programma's

Wil jij genieten van een intensieve workout in het comfort van je eigen huis? Maak kennis met de VirtuFit Elite Comfort Loopband! Met een LCD display, hartslagfunctie en de mogelijkheid om inklapbaar op te bergen, is dit de ideale loopband voor elke fitnessliefhebber. Ervaar het gemak en de efficiëntie van een professionele workout zonder de deur uit te gaan. ✓ Groot LED/LCD display ✓ Inklapbaar ✓ Hartslagfunctie ✓ Comfortabele loopervaring door 3S dempingssysteem ✓ BlueTooth ✓ Snelheden tot 20 km/u ✓ Max 15% hellingshoek De Virtufit Elite Comfort Loopband is een prachtexemplaar uit de VirtuFit collectie. Deze moderne loopband heeft een groot LED/LCD display dat het centrum vormt van jouw training. Via dit display kies je uit de 28 trainingsprogramma's, verander je gemakkelijk van snelheid en krijg je inzicht in al je prestaties. Daarnaast beschikt deze high-tech loopband over een Bluetooth ontvanger waardoor je hem koppelt met populaire trainingsapps, zoals Zwift.

Sterke loopband met gepatenteerd 3S dempingsysteem De VirtuFit Elite Comfort Loopband is een moderne loopband met een sterk en tegelijkertijd prachtig design. De loopband is opvouwbaar, beschikt over transportwielen en heeft een gepatenteerd 3S dempingsysteem (Spring Suspension System). Een hardloopsessie op de Elite Comfort voelt dankzij dit dempingsysteem natuurgetrouw aan en is vriendelijk voor je gewrichten. Daarnaast biedt het loopvlak van 140 x 51 cm je genoeg ruimte om goed en vrij te bewegen.

Snelheden tot 20 km/u De Elite Comfort heeft een continu vermogen van 3 pk, waardoor je snelheden tot 20 km per uur kunt halen. Je stelt deze snelheid in via de console of via de sneltoetsen in de handgrepen. De handgrepen hebben tevens geïntegreerde hartslagsensoren. Wil je je hartslag echt continu en zo nauwkeurig mogelijk in de gaten houden? Dan raden we je aan om een 5 kHz borstband te gebruiken.

Hellingshoek van 15% De VirtuFit Elite Comfort Loopband heeft als groot voordeel de instelbare hellingshoek. Dit betekent dat je niet alleen traint op basis van snelheid, maar ook op basis van helling. De helling vergroten doe je eenvoudig via de elektrische bediening op de console of via de sneltoetsen. De helling is in te stellen tot maximaal 15%.

28 Trainingsprogramma's Wordt je tijdens je training graag gemotiveerd door middel van een trainingsprogramma? Dan kun je je met de Elite Comfort helemaal laten gaan. De loopband beschikt namelijk over 28 trainingsprogramma's die als volgt zijn ingedeeld:

  • 24 voorgeprogrammeerde programma's
  • 1 hartslaggestuurd programma
  • 2 gebruikersprogramma's
  • 1 FAT programma
Kinomap, Fitshow en Zwift Zwift
Loop virtuele routes via het online platform Zwift. De VirtuFit Elite Comfort Loopband is via Bluetooth te koppelen aan de Zwift app. Dit betekent dat je naast de 28 programma's toegang hebt tot nog eens honderden trainingsmogelijkheden. Volg realistische routes en train met fanatieke hardlopers vanuit de hele wereld. Daarnaast heb je de mogelijkheid om elkaar uit te dagen voor nog meer gezamenlijk plezier.

Voor gebruik van Zwift is de juiste versie van iOS of Android vereist. Controleer altijd of Zwift compatibel is met het besturingssysteem op jouw apparaat.

Fitshow
Fitshow maakt via BlueTooth contact met je loopband en houdt je prestaties bij. Op het Fitshow scherm kun je zelfs de snelheid en hellingshoek veranderen als je dit wilt. Fitshow heeft ook een "outdoor" instelling met GPS modus. Dus als het echt lekker weer is loop je buiten en vergelijk je het resultaat met je training op de loopband. Daarnaast heeft FitShow een koppeling met Apple Health Kit (ook wel Apple Gezondheid genoemd). Hierdoor kun je gemakkelijk trainingen registreren in de Apple Health Kit app.

Kinomap
De Kinomap app geeft je een uiterst realistische live-ervaring van je zelfgekozen route: de weerstand wordt automatisch verhoogd bij het bergop rennen en verlaagd bij het afdalen. Optioneel: Kinomap live-evenementen voor groepsfitness, wedstrijden, wedstrijden en prijzen.

Let op: Kinomap is de eerste 7 dagen gratis te gebruiken, daarna kun je een betaald abonnement afsluiten.

Voor gebruik van Kinomap is voor Android toestellen minimaal versie 5.0 vereist. Voor iOS wordt minimaal versie 9.0 vereist.

Opvallend backlight display De grote console van deze loopband springt direct in het oog. Het grote verlichte scherm bestaat uit 4 LED-schermen en 1 LCD scherm. Via het scherm bedien je de loopband, maar krijg je ook een duidelijk inzicht in je trainingsprestaties. Gegevens als tijd, snelheid, helling, afstand, calorieverbranding, hartslag, tempo en aantal stappen worden hier getoond. Handige extra's Het grote display van de Elite Comfort biedt ruimte aan een smartphone of tablet. Hierdoor heb je altijd je favoriete apps bij de hand, maar kun je er ook voor kiezen om een leuke film of serie te volgen tijdens je training. Verder is de console voorzien van een USB aansluiting om je smartphone/tablet op te laden, een AUX aansluiting en ingebouwde speakers om je favoriete work-out muziek te luisteren tijdens het hardlopen.

VirtuFit Het Nederlandse fitnessmerk VirtuFit staat garant voor uitstekende kwaliteit. De fitnessapparaten en fitnessartikelen zijn vervaardigd uit kwaliteitsmaterialen en daarnaast is er veel aandacht besteed aan gebruikersgemak, design en uitgebreide functionaliteiten.

*Carry in garantie

*De garantie geldt alleen bij normaal thuisgebruik.