Grijze Crosstrainer - VirtuFit CTR 1.0 - Met Tablethouder - Cross Trainer Fitness - 8 weerstandsniveau's

329,- 249,-
3 Prijzen, De beste prijs bij Fitwinkel.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Grijs

Over Grijze Crosstrainer - VirtuFit CTR 1.0 - Met Tablethouder - Cross Trainer Fitness - 8 weerstandsniveau's

Wil jij effectief en comfortabel trainen vanuit huis? Dan is de VirtuFit CTR 1.0 de ideale crosstrainer voor jou! Met 8 weerstandsniveaus en een handige tablethouder blijf je gemotiveerd en geniet je van je favoriete media tijdens je workouts. Haal deze kwalitatieve crosstrainer vandaag nog in huis en ervaar zelf de voordelen van deze fantastische fitnessmachine.

✓ 8 Weerstandsniveaus
✓ Hartslagmeting
✓ Compact en Licht
✓ Verstelbare Pedalen
✓ Tablethouder

VirtuFit CTR 1.0 Crosstrainer: Blijf Fit op Jouw Manier Wil je fit blijven en op het juiste gewicht blijven zonder je huis te verlaten? De VirtuFit CTR 1.0 Crosstrainer met Tablethouder is de perfecte oplossing. Deze compacte crosstrainer past zelfs in kleine ruimtes en kan na je workout eenvoudig worden verplaatst dankzij de transportwielen.

Gemakkelijk en Comfortabel Trainen De VirtuFit CTR 1.0 Crosstrainer met tablethouder maakt het gemakkelijk en comfortabel om aan je conditie te werken. De lage instap maakt het eenvoudig om op te stappen, en met een paslengte van 28 cm en verstelbare pedalen is deze crosstrainer geschikt voor het hele gezin. Je kunt zelf de moeilijkheidsgraad kiezen, want deze crosstrainer biedt 8 verschillende weerstandsniveaus die je met een eenvoudige draaiknop kunt aanpassen. Wil je gericht trainen? Gebruik dan de hartslagsensoren om je tempo aan te passen en ervoor te zorgen dat je hartslag overeenkomt met je fitnessdoelen. En vergeet niet gehydrateerd te blijven - er is zelfs een bidonhouder ingebouwd.

Kies Je Entertainment Op het scherm van de VirtuFit CTR 1.0 kun je allerlei gegevens volgen, zoals de tijd, snelheid, afstand, calorieverbruik, totale afstand en hartslag. Maar als je liever je eigen entertainment hebt, kun je je tablet of smartphone in de handige tablethouder plaatsen. Kijk je favoriete films, luister naar je eigen muziek of stream tv-shows terwijl je traint.

VirtuFit Het Nederlandse fitnessmerk VirtuFit staat garant voor uitstekende kwaliteit. De fitnessapparaten en fitnessartikelen zijn vervaardigd uit kwaliteitsmaterialen en daarnaast is er veel aandacht besteed aan gebruikersgemak, design en uitgebreide functionaliteiten.