Oranje VibroShaper Trilplaat + gratis Ergo Flex rugsteun

238,88
De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Oranje

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Oranje VibroShaper Trilplaat + gratis Ergo Flex rugsteun

Dit showmodel bevat enkele lichte krassen. Compleet met alle accessoires en garantie.

De VibroShaper Trilplaat is de nieuwste ontwikkeling op het gebied van fitness. Ga simpelweg op de VibroShaper staan en je hele lichaam krijgt een effectieve workout. Het stabiliseert en verstevigt je lichaam en laat overtollige kilo’s verdwijnen. De VibroShaper maakt gebruik van multi-directionele vibraties die elk verborgen spiertje in je lichaam activeert. De spieren worden door de trillingen reflexmatig aangespannen, tot wel 50x per seconde, voor een zeer effectieve training. Met de VibroShaper kun je het effect van een workout verviervoudigen, in een kwart van de tijd die je normaal kwijt bent, door eenvoudig de positie van uw voeten op de plaat te veranderen, of door de knieën te buigen. Zo kun je eenvoudig alle spiergroepen in jouw lichaam trainen, ongeacht het fitnessniveau. De VibroShaper is dus geschikt voor iedereen. Bovendien stimuleert de de trilplaat de bloedcirculatie, verbetert het de vetverbranding en je balans.

De VibroShaper heeft 99 verschillende intensiteitsniveau's en 3 voorgeprogrammeerde trainingsprogramma's. Door de voetpositie te veranderen kun je de training nog verder personaliseren. Sta je met je voeten dicht bij elkaar dan simuleer je een stevige wandeling, met de voeten iets uit elkaar is de trainingseffect te vergelijken met joggen en spreid je de benen nog verder uit elkaar dan train je als een echte hardloper.

De VibroShaper wordt nu geleverd met 2 elastische trainingsbanden om de tijdens het trainen gelijk je armen mee te trainen.

Voordelen VibroShaper:

Trainen zonder gewrichten en pezen te belasten
99 Intensiteitsniveau's
Fit in slechts 10 minuten per dag
Multi-directionele vibratie
Train je spieren en verbrand vet
Massage en balans verbetering
Train eenvoudig elk deel van je lichaam
Makkelijk op te bergen
Incl. afstandsbediening, 2 elastische banden en maaltijdplan

Ontvang een gratis Ergo Flex Posture Support bij uw Vibroshaper, zodat u de juiste lichaamshouding bewaakt tijdens uw Vibroshaper-sessie!

Materiaal:
Kunststof
Voorraad: