Oranje VibroShaper Trilplaat Fitnessplaat Body Shaper

189,70
5 Prijzen, De beste prijs bij Blokker.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Oranje Grijs

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst gratis retourneren
Bezorgd door PostNL

Over Oranje VibroShaper Trilplaat Fitnessplaat Body Shaper

Je kent het wel: je neemt jezelf voor om vanavond eindelijk weer eens te gaan sporten, maar wanneer je thuis komt uit je werk ben je zó moe dat je toch kiest voor een avondje bankhangen. Dat is vanaf nu verleden tijd: met de VibroShaper fitness trilplaat kun jij een avondje bankhangen en je spieren trainen combineren!

Hoe dat werkt? Je plaatst je voeten op de trilplaat. Of je nu staat, zit of onderuitgezakt ligt: dat maakt niet uit. Via je voeten worden trillingen naar je spieren gestuurd. Je spieren spannen zichzelf door deze trillingen steeds aan en moeten vervolgens weer herstellen. Hierdoor ontstaat een effectieve training die je kunt vergelijken met een hardlooptraining of een fitness workout. De intensiteit van de VibroShaper zorgt ervoor dat je spieren zich tot wel 50 keer per seconde aanspannen!

Met 3 voorgeprogrammeerde trainingsprogramma’s en 99(!) intensiteitsniveaus is de training helemaal aan te passen naar je eigen wensen en voorkeuren. Bovendien neemt de VibroShaper fitness trilplaat de druk op de gewrichten weg, dus hoef je niet bang te zijn om je pezen te overbelasten.

Wanneer je nu de VibroShaper trilplaat bestelt, krijg je daar ook nog eens 2 elastische weerstandsbanden bij om je armen te trainen. In no time is jouw lichaam weer helemaal fit dankzij de VibroShaper – en dat zonder al te veel moeite!

Het VibroShaper pakket bestaat uit:
- VibroShaper fitness trilplaat
- Afstandsbediening
- Voedingsplan
- 2 elastische banden
- Gebruikershandleiding

Let op: de VibroShaper is geschikt voor personen tot max. 120 kilo.

Materiaal:
ABS,   Kunststof
Voorraad:
Vestigings adres: van der Madeweg 13
Telefoonnummer: 0205683568
KVK nummer: 33147847