Groene Tunturi T60 Loopband Performance Inklapbaar – Hardloopband met 44 trainingsprogramma’s – LED Monitor – 0,8 – 20,0 km/u

1 689,- 1 499,-
4 Prijzen, De beste prijs bij Fitwinkel.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Groen Groen/Zwart Zwart

Over Groene Tunturi T60 Loopband Performance Inklapbaar – Hardloopband met 44 trainingsprogramma’s – LED Monitor – 0,8 – 20,0 km/u

Ren je thuis fit!
Een rustige wandeling maken, juist voluit hardlopen of ben je bezig met een revalidatie? Voor alle punten kun je terecht op de Tunturi Performance T60 Loopband. Een zeer veelzijdige loopband voor ieder niveau.

Voordelen Tunturi Performance T60 loopband:
✓Extra brede loopband
✓Krachtige motor
✓T-flex Comfort Plus voor extra demping
✓Elektronisch instelbare hellingshoek
✓Eenvoudige bediening
✓Afstandsweergave per 10 meter
✓Extra handsteun voorzijde voor optimale veiligheid

Snelheid
Voor elk wat wils bij de Tunturi Performance T60 Loopband. Wandeltrainingen kunnen prima uitgevoerd worden, maar ook het sporten tot een snelheid van maximaal twintig kilometer per uur is geen enkel probleem. Een extra dimensie voeg je toe door de hellingshoek aan te passen. Zo lijkt het net of je een berg op of af loopt, wat weer voor extra weerstand zorgt. Zowel de snelheid als de hellingshoek zijn eenvoudig te bedienen via de snelkeuzetoetsen.

Dempend loopvlak
Het loopvlak is extra breed, waardoor het lopen nog gemakkelijker gaat. Daarnaast beschikt de loopband over T-flex Comfort Plus technologie. Deze technologie zorgt voor extra demping, zodat je het gevoel krijgt alsof je buiten op een zachte ondergrond loopt. Het lopen wordt hierdoor nog comfortabeler en leuker. Het loopvlak heef een grootte van 140 x 50 cm.

Extra veiligheid
Het softdrop systeem zorgt ervoor dat de loopband altijd veilig uitgeklapt kan worden en langzaam naar beneden komt. Bovendien is de loopband voorzien van zowel een veiligheidsbar als een handsteun aan de voorzijde, om de veiligheid te optimaliseren.

Weergave
Je eigen prestaties zijn eenvoudig te volgen. Via de grote bedieningstoetsen is het apparaat altijd in te stellen naar jouw wensen. De afstandsweergave per 10 meter zorgt voor een gedetailleerd beeld van de prestaties, wat deze loopband ook uitermate geschikt maakt voor revalidaties.

Train binnen alsof je buiten bent met de gratis Tunturi Routes app
Rennen langs de stranden van de Malediven, door de straten van Parijs of over een verlaten weggetje in de bergen? Met Tunturi Routes blijft trainen leuk en uitdagend. De gratis versie van de app geeft altijd toegang tot vijftien video routes. Met de premium versie van Tunturi Routes heb je de keuze uit honderdduizenden kilometers aan routes over de hele wereld en honderden coaching video’s. Jouw training wordt een echte visuele belevenis!

De hellingshoek van jouw loopband synchroniseert automatisch met de hoogteverschillen in de video zodat de beleving nog realistischer wordt. Wil je rustig opbouwen of juist iets meer uitdaging? Met de app pas je eenvoudig de intensiteit van de route aan. Begin met trainen en verleg je grenzen met Tunturi Routes.

De app is gratis te downloaden in de App Store en Play Store en eenvoudig te verbinden met je Tunturi trainer.

Compatibel met Zwift
Deze Tunturi trainer is compatibel met Zwift. Dit betekent dat de snelheid van de video zich aanpast op het tempo waarin jij traint. Ook de parameters van je training worden realtime gedeeld met Zwift, zodat je een goed overzicht krijgt van je vorderingen.

Over Tunturi
Feel better every day. Dat is het motto van Tunturi. Onze oorsprong ligt in Finland, waar in 1922 twee broers een fietsenwinkel begonnen. Nu, ruim 100 jaar later, zijn we een Nederlands bedrijf en een wereldwijd merk. We ondersteunen je tijdens jouw reis naar een gezond en fit lichaam, een gebalanceerde geest en een gelukkig leven. Dat doen we met een breed scala aan apparaten voor cardio- en krachttraining, accessoires en ondersteunende apps. Een assortiment dat steeds uitbreidt en verbetert, met kwalitatieve producten en uitstekende garantie. Kom je ergens niet uit of heb je vragen? Dan staat ons serviceteam voor je klaar.

Wij vinden dat iedereen recht heeft recht op lekker en gezond sporten, ook kinderen. Daarom doneren wij van iedere aankoop die jij doet een bedrag aan stichting Fitkids. Zo zorgen we er samen voor dat kinderen met een beperking een sport kunnen beoefenen.

Overzicht specificaties:
• Afmeting opgebouwd: 177 x 83 x 143 cm
• Afmeting opgeklapt: 102 x 83 x 155 cem
• Ergonomisch design
• Extra brede loopband
• T-flex Comfort Plus
• Krachtige motor
• Afstandsweergave per 10 meter
• Maximale snel tot 20 km/u
• Sneltoetsen voor snelheid en hellingspercentage
• Vetpercentage en BMI metingen
• Elektronisch verstelbare hellingshoek
• Compatibel met Tunturi Routes en Zwift
• Softdrop
• Veiligheidsbar en handsteun voorzijde
• Gebruikersgewicht tot maximaal 135 kilo