Toorx Fitness - RWX-3000 - Roeitrainer met Waterweerstand - Roeimachine - Zwart - met 6 Weerstandsniveaus

1 149,- 1 033,95
4 Prijzen, De beste prijs bij Fitwinkel.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Zwart

Over Toorx Fitness - RWX-3000 - Roeitrainer met Waterweerstand - Roeimachine - Zwart - met 6 Weerstandsniveaus

De Toorx Fitness RWX-3000 Water Roeitrainer biedt een unieke ervaring die de unieke ervaring van roeien op het water simuleert dankzij het geavanceerde hydraulische remsysteem. Met zijn stevige constructie en uitgebreide functionaliteiten is deze roeitrainer ideaal voor zowel thuisgebruik als commerciële fitnessomgevingen. Kenmerken:

  • Hydraulisch remsysteem: Het remmen is ontworpen om de beweging van een kano op het water nauwkeurig na te bootsen, waardoor gebruikers een realistische roei ervaring krijgen.
  • Aandrijving: snaar.
  • Remsysteem: hydraulisch verstelbaar
  • Weerstandsaanpassing: Met 6 niveaus van weerstandsaanpassing, afhankelijk van het waterpeil, kunnen gebruikers hun training aanpassen aan hun individuele behoeften en fitnessniveaus.
  • Zitting: De zitting glijdt soepel over een aluminium rail met roller bearings voor een comfortabele en stabiele roei ervaring.
  • Pedalen: Ergonomisch ontworpen pedalen met lengteverstelling zorgen voor een comfortabele en veilige grip tijdens het roeien.
  • Console: Voorzien van een Lcd-display met verschillende functies, waaronder het meten van slagen per minuut, totaal aantal slagen, verbrande calorieën, tijd, tijd per 500 meter, weerstandsniveau, afstand en hartslag. Een smartphone/tablet houder is inbegrepen en de console is verstelbaar voor optimaal zicht tijdens het roeien.
  • Trainingsprogramma's: De roeitrainer biedt diverse trainingsprogramma's, waaronder snelstart, standaard, doelgericht (interval/eenvoudig), aangepast en race, waardoor gebruikers hun training kunnen variëren en doelen kunnen stellen.
  • Commercieel gebruik: Voldoet aan de EN20957-1 / EN957-7 klasse S normen, waardoor het geschikt is voor commercieel gebruik in fitnesscentra.
  • Hartslagmeting: Ingebouwde draadloze hartslagontvanger maakt het mogelijk om de hartslag tijdens het sporten te meten voor nauwkeurige monitoring van de inspanning.
  • Maximaal gebruikersgewicht: De roeitrainer ondersteunt gebruikers tot 160 kg, wat zorgt voor een brede toepasbaarheid voor verschillende gebruikers.
  • Multimedia-uitrusting: De roeitrainer is App Ready met een ingebouwd Bluetooth intelligent systeem, waardoor het compatibel is met de Kinomap fitness App (abonnement niet inbegrepen). Een smartphone/tablet houder is inbegrepen voor entertainment tijdens het trainen.
Met zijn robuuste bouw, geavanceerde functionaliteiten en realistische roei ervaring is de Toorx Fitness RWX-3000 Water Roeitrainer de ideale keuze voor iedereen die op zoek is naar een effectieve en uitdagende cardiotraining, zowel thuis als in een fitnesscentrum. Met de mogelijkheid om verschillende trainingsprogramma's aan te passen en de prestaties te volgen, kunnen gebruikers hun fitnessdoelen efficiënt bereiken en hun algehele gezondheid en welzijn verbeteren. Afmetingen:
  • Netto gewicht: 39 kg
  • Afmetingen opgebouwd: 2000 x 520 x 900 mm
  • Afmetingen ingeklapt: 520 x 900 x 2000 mm
Toorx Fitness - jouw keuze voor de perfecte roeitrainer De Toorx producten hebben een hoogwaardig ontwerp en constructie en zijn ontworpen in Italië. Tijdens het ontwerp wordt er continu rekening gehouden met de eisen van de uiteindelijke gebruikers. Hierbij wordt naar innovatieve oplossingen gezocht om dit Italiaanse topmerk te laten onderscheiden van andere fitnessmerken. De Toorx producten kenmerken zich door een goede prijs-kwaliteitverhouding, het Toorx assortiment is gemaakt voor zowel aerobe en anaerobe training bestaande uit apparatuur voor fitnesstraining, gewichten, boksen en vechtsporten.