Grijze Spirit Fitness CT850 Professionele Loopband - Uitstekende Garantie - Nieuwste Model 2020

4 495,-
5 Prijzen, De beste prijs bij Fitnesskoerier.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Zwart

Gratis verzonden
2 tot 4 werkdagen
Retour Binnen 14 dagen na ontvangst

Over Grijze Spirit Fitness CT850 Professionele Loopband - Uitstekende Garantie - Nieuwste Model 2020

  • Geschikt voor langdurig hevig gebruik;
  • Extra sterk frame, lange handvaten en groot loopvlak;
  • Veel comfort- en veiligheidsfuncties;
  • Makkelijk te verplaatsen dankzij de ingebouwde wieltjes.
  • Handige integratie met de Spirit Fitness Mobile App;
  • Goede Spirit Fitness garantievoorwaarden;
  • Als bonus ontvang je na jouw aankoop een e-mail met een code voor één maand gratis Kinomap.
Een allround topper met lange adem
Voor deze extreem krachtige loopband bestaat er geen taak te veel gevraagd. De CT850 is een van de meest uitgebreide loopbanden in ons assortiment. Het is bij uitstek een van de beste opties voor commercieel gebruik, maar evenals goed voor het gebruik in huis voor de lange termijn. Deze loopband is dan ook ontwikkeld om duizenden kilometers en hevig gebruik gemakkelijk te weerstaan. Ook is de CT850 is uitgerust met wielen, zodat hij makkelijk verplaatst kan worden. Veilig
De CT850 is ontworpen met de hoogste veiligheidseisen in het achterhoofd. Het sterke frame en de lange handvatten garanderen maximale stabiliteit. In bijvoorbeeld een noodgeval zorgt de ingebouwde stop-safety key ervoor dat de loopband veilig en snel afgeremd wordt. Luxe
Stap op de CT850 en de ingebouwde computer zal aangaan. Het grote display maakt het makkelijk om een breed scala aan vooraf ingestelde trainingsprogramma's te selecteren. Ook kun je eenvoudig eigen programma's instellen naar keuze. De slim geplaatste bedieningselementen maken het altijd mogelijk om belangrijke aspecten aan te passen, zoals de snelheid en de hellingshoek. Pak de hartslagsensor-handvatten vast en lees de real-time hartslagdata af van het display tijdens het trainen. Zo stel je zeker dat je binnen de aanbevolen hartslagzone blijft voor jouw ingestelde trainingsdoel. Op deze manier maak je vetverbranding of cardiotraining een stuk efficiënter!

Garantie
Wij vinden het belangrijk dat jij zekerheid hebt in jouw aankoop. Daarom bieden we altijd goed geregelde garantievoorwaarden. Hoe de garantie voor de CT850 geregeld is zie je hieronder:

Frame : Levenslang
Motor: Levenslang
Onderdelen: 2 jaar
Elektronica (ex. batt.): 2 maanden
Slijtstukken: 6 maanden De Spirit Fitness CT850 is geschikt voor de zwaarste taken. Om deze reden is het een perfecte optie voor sportscholen, hotels of ander commercieel gebruik. De CT850 is een machine waar je echt op kunt bouwen. Daarom is deze loopband ook voor de ervaren sporters onder ons het overwegen waard. Als bonus ontvang je na jouw aankoop een e-mail met een code voor één maand gratis Kinomap. Bestel de Spirit Fitness CT850 nu.