Grijze Spirit Fitness CU800 Professionele Hometrainer Fiets - Nieuwste Model 2020 - Uitstekende Garantie

1 895,-
5 Prijzen, De beste prijs bij Fitnesskoerier.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Zwart

Gratis verzonden
2 tot 4 werkdagen
Retour Binnen 14 dagen na ontvangst

Over Grijze Spirit Fitness CU800 Professionele Hometrainer Fiets - Nieuwste Model 2020 - Uitstekende Garantie

Mocht je op zoek zijn naar een all-round cardioappaat waarmee je uiterst verantwoord en effectief calorieën verbrandt, kijk dan niet verder. De professionele Spirit Fitness CU800 Hometrainer is hier perfect geschikt voor. Ontwikkeld door het kwaliteitsmerk Spirit Fitness, bevat deze hometrainer enkel de hoogste kwaliteit onderdelen. Geschikt voor zowel beginnende als gevordene sporters van jong tot oud, is dit een cardioapparaat waar je gegarandeerd voor de lange termijn veel profijt aan zult hebben. De CU800 gaat in zowel kwaliteit, duurzaamheid, comfort & trainingsfuncties een stapje verder dan de gemiddelde hometrainer.

Een kwalitatieve, duurzame machine

De basis van iedere hometrainer begint bij het frame. De CU800 bevat een stalen frame, wat zorgt voor een maximale stabiliteit tijdens het trainen en een hoge levensduur. Het tweede belangrijke aspect van iedere hometrainer is het vliegwiel. De CU800 is tevens uitgerust met een solide stalen vliegwiel van 13.5KG, wat je een fijne en soepele fietservaring biedt. Ook dankzij de Spirit Fitness fabricagekwaliteit en de Spirit Fitness garantievoorwaarden kun je van kwaliteit uitgaan. Een ding is zeker: van de CU800 is geen prestatie teveel gevraagd.

Bruikbaar op iedere locatie, door ieder type sporter

Ook is de CU800 zelf-genererend, wat inhoudt dat deze hometrainer zichzelf van energie voorziet door te fietsen. Er is dus geen stroom benodigd om het apparaat aan te zetten. Zo kun je hem op alle denkbare plekken binnenshuis of buitenshuis neerzetten. De ingebouwde wieltjes maken het verplaatsen en opbergen van de CU800 tevens erg gemakkelijk. Het soepele en geruisloze weerstandssysteem is in maar liefst 40 standen in te stellen en biedt dus voor zowel beginners als gevordenen een bijpassend trainingsniveau. De CU800 is ook perfect geschikt voor professionele omgevingen, zoals hotels, kantoren of gezondheidspraktijken.

Ergonomisch & Comfortabel

Alle contactplekken van de CU800 met het lichaam zijn zo ergonomisch mogelijk vormgegeven door Spirit Fitness. Het zadel is zowel horizontaal als verticaal verstelbaar, waardoor sporters van klein tot groot de CU800 kunnen gebruiken. De zachte, dikke kussens van het zadel bieden een comfortabele zitplaats, ook tijdens de langere sessies. Een extra uniek detail waar Spirit Fitness aan gedacht heeft is de kanteling van de pedalen met 2° naar binnen, om pijn in de knieën en voeten te voorkomen. Het ergonomisch gevormde stuur zorgt ervoor dat je tijdens het trainen zowel rechtop kunt blijven fietsen als voorover kunt leunen. De ingebouwde ventilator geeft je de optie tot verkoeling, mocht je dat willen.

Ruime trainingsfuncties

Kies gemakkelijk uit talloze voorgeprogrammeerde trainingsprogramma's, een manueel programma of stel volledig naar eigen wens jouw custom-programma in. Alle belangrijke trainingsgegevens zoals 'tijd', 'afstand', 'calorieverbruik', 'tempo', 'hartslag', 'helling', enz. zijn af te lezen op het overzichtelijke LED-scherm.

Garantie

Met de CU800 profiteer je van de beste garantievoorwaarden. Zo heb je altijd dat extra beetje zekerheid dat je écht de juiste koop maakt. Bekijk de garantievoorwaarden voor de CU800 hieronder.

Frame: Levenslang
Onderdelen: 2 jaar
Elektronica (ex. batterijen): 2 maanden
Slijtagedelen: 6 maanden

Zoek je een professionele hometrainer waar je voor de lange termijn op kunt bouwen? Dan is de CU800 uit het juiste hout gesneden. Bestel de CU800 vandaag nog. Als bonus ontvang je na jouw aankoop een e-mail met een code voor één maand gratis Kinomap.