Grijze Spirit Fitness CE900LED Professionele Crosstrainer - Nieuwste Versie 2020 - Geen Stroom Nodig

5 495,-
De beste prijs bij Fitnesskoerier.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Grijs Zwart Zwart-grijs

Gratis verzonden
2 tot 4 werkdagen
Retour Binnen 14 dagen na ontvangst

Over Grijze Spirit Fitness CE900LED Professionele Crosstrainer - Nieuwste Versie 2020 - Geen Stroom Nodig

De CE900LED is de crosstrainer uit het hoogste segment van het gerenommeerde merk Spirit Fitness. Met dit kwalitatieve toestel train je zowel jouw onderlichaam als jouw bovenlichaam op uiterst effectieve, maar verantwoorde manier. Deze crosstrainer voldoet aan de normen van de allerhoogste standaarden en is intensief commercieel inzetbaar. Bij de ontwikkeling van de CE900LED heeft Spirit Fitness gekozen voor de hoogst mogelijke prestaties en comfort. Van paslengte en handgreep- & pedaal ontwerp tot frame- & vliegwiel kwaliteit, deze crosstrainer combineert duurzaamheid en functie in een machine die alle andere crosstrainers achter zich laat. De full body motion & trainingservaring die je ervaart op de CE900LED minimaliseert spanning op gewrichten en maximaliseert calorie- en vetverbranding.

De allerbeste onderdelen De CE900LED bevat een sterk stalen frame een 13.6KG vliegwiel en een hoogwaardig Poly-V aandrijvingssysteem, waardoor de trainen op deze crosstrainer uiterst stabiel en soepel aanvoelt. Het 12:1 pedaal/vliegwiel ratio geeft de perfecte balans voor een soepele slagbeweging tijdens elke snelheid of weerstand. Dankzij de ingebouwde generator heb je voor de CE900LED geen stroomvoorziening nodig. Deze crosstrainer wordt namelijk volledig voorzien van energie zodra de pedalen in beweging komen. Met behulp van de transportwielen plaats je de CE900LED dus waar je maar wilt!

Comfortabel & Veilig Spirit Fitness biedt naast de meest kwalitatieve onderdelen ook ruime comfort en veiligheidsopties. In tegenstelling tot veel conventionele crosstrainers, zijn de pedalen 2 graden naar binnen gekanteld om schadelijke stress & spanning op jouw knie- en voetgewricht uit te schakelen. Dit exclusieve ontwerp zorgt voor een ergonomisch verbeterde houding. De extra brede pedalen bevatten een anti-slip patroon en bieden veel stabiliteit. De handgrepen zijn op meerdere manieren vast te pakken om jou de ondersteuning te bieden die een intense training nodig heeft. Geniet van wat verkoeling met de geïntegreerde, verstelbare ventilator.

Train geheel op jouw manier Via het duidelijke ultra-bright display is het gemakkelijk om jouw trainingsvoortgang bij te houden. Het console geeft de volgende feedback weer: ‘Time Elapsed’, ‘Time remaining’, ‘Distance’, ‘Calories’, ‘Calories/hour’, ‘Strides’, ‘Strides/minute’, ‘Pulse’, ‘Watts’, ‘METs’, ‘Level’, & ‘Laps’. Verder heb je de keuze uit maar liefst 7 preset programma’s, een HRC (hartslaggestuurd) programma en een manueel programma. De weerstand is verstelbaar naar maar liefst 40 verschillende niveaus. Garantie Met de CE900LED profiteer je ook nog eens van de allerbeste garantievoorwaarden. Zo heb je altijd dat extra beetje zekerheid dat je écht de juiste koop maakt. Bekijk de garantievoorwaarden voor de CE900LED hieronder. Kader: Levenslang
Onderdelen: 2 jaar
Elektronica (ex. batterijen): 2 maanden
Slijtstukken: 6 maanden De CE900LED is geschikt voor de serieuze sporter. Deze machine voldoet aan de hoogste professionele standaarden voor commercieel gebruik. De CE900LED is dus prima geschikt voor langdurig, hevig commercieel gebruik. Dit apparaat dient ook perfect in een professionele omgeving, zoals een Fitness/CrossFit club, gezondheidspraktijk, hotel of resort. Bestel de Spirit Fitness CE900LED nu.