Grijze Sole Fitness SR500 Professionele Roeitrainer - Inklapbaar - Uitstekende Garantie

1 495,-
De beste prijs bij Betersport.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Grijs Zwart

Over Grijze Sole Fitness SR500 Professionele Roeitrainer - Inklapbaar - Uitstekende Garantie

  • Zeer geschikt voor vetverbranding & cardiotraining. Roeitrainingen bieden zeer efficiënte calorieverbranding;
  • Effectieve full-body workouts. Met deze roeitrainer activeer jij de spieren in jouw bovenlichaam & onderlichaam;
  • Met deze roeitrainer beweeg je gagarandeerd veilig, zonder hoge (schok)impact op gewrichten. (Geweldig hulpmiddel voor revalidatie);
  • Computerconsole met verschillende trainingsprogramma's die jouw voortgang bijhoudt en weergeeft;
  • Hoog comfort, dankzij het slimme, ergonomische ontwerp;
  • Uitstekende garantieregeling.
Ben jij op zoek naar een effectief fitness apparaat waar je echt van op aan kunt? Dan is de Sole Fitness SR500 roeitrainer zeker geschikt. De SR500 roeier is niet alleen heel effectief in het verbranden van calorieën en het onderhouden van spierkracht en conditie. Ook heeft Sole Fitness nauwkeurig rekening gehouden comfort, betrouwbaarheid, gemak & design.

Ontwikkeld voor efficiëntie & effectiviteit Trainen op de SR500 brengt unieke voordelen met zich mee. Deze professionele roeitrainer is ontwikkeld om jouw trainingen zo efficiënt mogelijk te maken. Door het gecombineerde weerstandssysteem van deze roeitrainer (luchtweerstand + magnetische weerstand) verbrand je nog meer calorieën dan met een normale roeitrainer. Het magnetische weerstandsniveau valt heel eenvoudig zelf in te stellen aan de hand van 16 verschillende niveaus. Bij een roeitraining op de SR500 ligt de focus voornamelijk op het verbeteren van het uithoudingsvermogen. Deze trainingen zullen dan ook bijdragen aan een gezond hart en immuunsysteem.

Impactminimalisatie op gewrichten en botten

Een ander groot voordeel van deze roeitrainer is de minimalisatie van de impact op gewrichten en botten. Sole Fitness heeft bij de ontwikkeling van de SR500 hier nauwkeurig rekening mee gehouden. Bij veel traditionele fitnessapparaten is er helaas nog steeds sprake van een relatief hoge gewrichtsimpact.

Comfortabel & gebruiksvriendelijk Ook heeft Sole Fitness gedacht aan handige gemaks- en comfortfuncties. De SR500 is gemakkelijk op te vouwen na elke training, zodat je hem met behulp van de ingebouwde wieltjes overal in huis op kunt bergen. De contactplekken met het lichaam: het zitvlak, de voetstukken en de handvatten, zijn zo ergonomisch mogelijk ontworpen om jou een perfecte trainingservaring te bieden. De aluminium rail is extra lang en de SR500 is volledig verstelbaar naar jouw lichaamslengte. Dit maakt dit apparaat zowel geschikt voor de kleinere én de grotere sporter.

Train op jouw eigen manier

Met de SR500 kun je elke training op jouw eigen manier invulling geven. Je kunt kiezen uit veel handmatige of voorgeprogrammerde trainingsprogramma's. Tijdens het trainen lees je overzichtelijk alle belangrijke trainingsstatistieken af van het duidelijk 14CM-display. Een aantal meetbare factoren zijn 'Tijd', 'Meterstand', 'Calorieën', 'Hartslag', 'Slagen per minuut', 'Totaal aantal slagen', 'Watt', etc. Garantie

Met de SR500 profiteer je van de beste garantievoorwaarden. Zo heb je altijd dat extra beetje zekerheid dat je écht de juiste koop maakt. Bekijk de garantievoorwaarden voor de SR500 hieronder.

Frame: 10 jaar
Onderdelen: 2 jaar
Elektronica: 2 jaar
Slijtdelen: 6 maanden Bestel de professionele Sole Fitness SR500 vandaag nog en start met het benutten van de vele voordelen van het roeitrainen.