Sole Fitness SC200 Stepper - Gratis trainingsschema - Gratis Montage

1 595,-
5 Prijzen, De beste prijs bij Fitnesskoerier.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Zwart

Gratis verzonden
2 tot 4 werkdagen
Retour Binnen 14 dagen na ontvangst

Over Sole Fitness SC200 Stepper - Gratis trainingsschema - Gratis Montage

  • Nieuwste model (2023)
  • Steppers bieden uiterst efficiënte calorieverbranding en zijn daarom zeer geschikt voor vetverbranding & cardiotraining;
  • Effectieve full-body workouts. Met de SC200 activeer je de spieren in jouw boven- & onderlichaam;
  • Met de Sole Fitness SC200 beweeg je gagarandeerd veilig, zonder hoge (schok)impact op gewrichten;
  • Computerconsole met verschillende trainingsprogramma's die jouw voortgang bijhoudt en weergeeft;
  • Hoog comfort, dankzij het ergonomische ontwerp;
  • Te verbinden met de Sole Fitness App via BlueTooth;
Wil je niet de absolute hoofdprijs betalen, maar ben je wel op zoek naar een echt hoogwaardig en effectief sportapparaat? Dan is de Sole Fitness SC200 voor jou geschikt. Met de SC200 train je niet alleen uiterst efficiënt, maar ook altijd veilig en verantwoord.

Waarom de SC200?

De SC200 onderscheid zich op vele aspecten van traditionele fitnessapparaten. De SC200 combineert de voordelen van een stairclimber met de voordelen van het crosstrainer, waardoor het gehele lichaam geactiveerd wordt tijdens een training op dit apparaat. De beweging die voortkomt uit de SC200 verbrand meer calorieën dan klassieke cardiomethodes, zoals bijvoorbeeld de loopband. Hierdoor is de SC200 erg geschikt voor mensen die vetverbranding als doel hebben. Met dit apparaat activeer jij spieren in het hele lichaam, maar de focus ligt op de bilspieren, bovenbenen en de buik. Bovendien train je altijd veilig, omdat jouw voeten altijd contact houden met de pedalen en dankzij het veilige bewegingspatroon van de SC200 ervaar je geen hoge schokimpacten op jouw been-, knie- en voetgewrichten. Dit maakt de SC200 ook geschikt voor minder validen, senioren of voor revalidatiedoeleinden.

Ontwikkeld door Sole Fitness met enkel hoogwaardige materialen

De SC200 Stepper is ontwikkeld door het bekroonde merk Sole Fitness, wat bekend staat om haar hoogwaardige apparatuur. De SC200 is hierop geen uitzondering. Bij de ontwikkeling en productie van dit apparaat zijn enkel hoogwaardige materialen gebruikt. Zo is de SC200 voorzien van een verstevigde stalen kaderconstructie, corrosiebestendige rails, extra grote rubberen handvaten en voetpedalen, transportwielen, ingebouwde ventilator, luidsprekers, audio aansluiting, leesrack en een uitgebreide trainingscomputer. Dankzij de hoogwaardige materialen geeft Sole Fitness tevens uitstekende garantievoorwaarden (zie het kopje Garantie onder aan de pagina).

Train geheel naar eigen wens, iedere keer weer

Met de SC200 Stepper kies je uit 20 elektronisch aanpasbare weerstandsniveaus en 10 trainingsprogramma's. Kies bijvoorbeeld uit 5 voorgeprogrammeerde programma's, 1 manueel programma, 2 gebruikersprogramma's en 2 hartslagprogramma's. Via de uitgebreide, maar eenvoudig te bedienen trainingscomputer meet je al jouw belangrijke trainingsgegevens, waaronder Tijd, calorieverbruik, stage/minutes, niveau, hartslag, pols en het type programma. Ook kun je de gratis Sole Fitness App downloaden in de App Store om al jouw gegevens te synchroniseren met jouw smartphone. Zo til je iedere training weer naar een hoger niveau en train je nog efficiënter en data-gericht.

Garantie

Met de SC200 profiteer je van de beste Sole Fitness garantievoorwaarden. Zo heb je altijd dat extra beetje zekerheid dat je écht de juiste koop maakt. Bekijk de garantievoorwaarden voor de SC200 hieronder.

Frame: 10 jaar
Onderdelen: 2 jaar
Elektronica (ex. batterijen): 2 jaar
Slijtstukken: 6 maanden

Het behalen van jouw sportdoelen is nog nooit zo makkelijk geweest. Bestel de professionele Sole Fitness SC200 Stepper vandaag nog.