Zwarte Senz Sports R4000 - Roeitrainer - Waterroeitrainer incl. trainingscomputer - Waterweerstand - Inklapbaar/Opklapbaar

625,- 399,-
De beste prijs bij Betersport.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Zwart

Over Zwarte Senz Sports R4000 - Roeitrainer - Waterroeitrainer incl. trainingscomputer - Waterweerstand - Inklapbaar/Opklapbaar

De Senz Sports R4000 is een nieuwe roeitrainer van Senz Sports die door middel van waterweerstand een unieke roeibeweging nabootst. Het unieke van een waterroeitrainer is dat deze roeitrainer je het gevoel geeft dat je buiten aan het roeien bent. Niet alleen de waterweerstand zorgt hiervoor, ook het rustgevende geluid van het water draagt bij aan een natuurlijke roeiervaring. Voordelen van de Senz Sports R4000:
Weerstandsysteem: Water
Stevig aluminium frame
Opklapbaar design
Zitvlak en handgreep materiaal:Foam leer
Trainingscomputer met display
Weergave van tijd, snelheid, afstand, calorieverbruik, SPM

Waterweerstand
De R4000 roeitrainer wordt aangedreven door een 'watertank'. De peddels in de watertank creëren de weerstand. Hoe harder je roeit, hoe meer weerstand je opbouwt en hoe zwaarder je dus gaat trainen. Train je op een lage intensiteit dan zal de weerstand dus minder zwaar zijn. Hierdoor is de Senz Sports waterroeitrainer niet uitgerust met een vast aantal weerstandsniveaus maar bepaal je als sporter je eigen weerstandsniveau. Dit maakt de Senz Sports R4000 geschikt voor een breed publiek en vormt deze roeitrainer een uitdaging voor zowel beginnende als ervaren sporters.

Materiaal
De R4000 waterroeitrainer heeft een stevig aluminium frame. Hierdoor is het frame relatief licht in gewicht, maar toch zeer sterk en stevig. Het zitvlak is gemaakt van foam leer wat zorgt voor een comfortabele zithouding gedurende je hele training. Ook de handgreep is voorzien van een foamlaag voor een aangename grip.

Trainingscomputer
Via het display op de trainingscomputer van de R4000 lees je alle trainingsgegevens van je workout af. Af te lezen gegevens zijn trainingstijd, afstand, snelheid, verbrande calorieën en aantal roeislagen.

Conclusie
Met de R4000 brengt Senz Sports een goede en betaalbare roeitrainer met waterweerstand op de markt die geschikt is voor intensief thuisgbruik. De Senz Sports R4000 is een stevige en sterke roeitrainer die dankzij de waterweerstand een natuurlijke roeibeleving en roeiervaring nabootst. De Senz Sports R4000 is geschikt voor zowel de beginnend als meer ervaren sporter.

Werk aan je conditie en start met trainen op deze Senz Sports R4000. Bestel snel!
Overzicht specificaties:

  • Afmetingen: L:198 cm. B:58 cm. H:50 cm.
  • Afmetingen opgeklapt: L:88 cm. B:58 cm. H:141 cm
  • Maximaal belastbaar gewicht: 120 kg
  • Weergave van afstand, snelheid, tijd, calorieverbruik, SPM
  • Weerstandsysteem: Water
  • Opklapbaar
  • Stevig aluminium frame
  • Trainingscomputer met display
  • Gewicht: 44 kg

Categorieën
Fitnessapparatuur / Fitness apparaten voor thuis / Roeitrainer / Roeimachine / Roeitrainer inklapbaar / Waterroeitrainer