Zwarte NRG FITNESS BV Schwinn Airdyne AD6 HIIT Airbike

899,-
2 Prijzen, De beste prijs bij Fitnesskoerier.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Zwart

Gratis verzonden
2 tot 4 werkdagen
Retour Binnen 14 dagen na ontvangst

Over Zwarte NRG FITNESS BV Schwinn Airdyne AD6 HIIT Airbike

Simpel en slim trainen. De Schwinn Airdyne AD6 HIIT Airbike is een apparaat voor ieder niveau. Rustig revalideren of extreem calorieën verbranden, je kiest je eigen training. Deze hometrainer maakt gebruik van progressieve tegenkracht. Dit betekent dat de weerstand sterk toe neemt als je harder fietst. Ideaal voor High Intensity Interval Training (HIIT), ook op hoog niveau. In Amerika worden Schwinn Airbikes soms gebruikt in crossfit kampioenschappen.


De Schwinn Airdyne AD6 HIIT Airbike heeft crosstrainer pedalen in plaats van een hometrainer stuur. Met deze pedalen train je het bovenlichaam. Het is zelfs mogelijk om alleen je bovenlichaam te trainen. Een training voor het totale lichaam is voor calorie verbranding en cardiotraining effectiever dan het fietsen op een gemiddelde hometrainer.


Op het hoge resolutie LCD scherm houd je de trainingsgegevens bij. De "Revmeter" helpt je interval training te plannen op basis van je rondes per minuut. Verder vind je hier de snelheid, afstand, calorie verbruik, hartslag, tijd en het geleverde wattage. Om je hartslag te meten heb je een draadloze borstband nodig. Deze zit niet bij de Airdyne AD6 inbegrepen.