Matrix MXR16 Roeitrainer - Inductieremsysteem - verstelbare voetplaten - soepele beweging door V-riem

2 999,-
3 Prijzen, De beste prijs bij Fitnessmerken.nl


Merk:
Categorieën:

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Retour Binnen 14 dagen na ontvangst

Over Matrix MXR16 Roeitrainer - Inductieremsysteem - verstelbare voetplaten - soepele beweging door V-riem

De Matrix Roeitrainer is het perfecte fitnessapparaat als je je conditie wilt verbeteren zonder je gewrichten te belasten. Deze roeitrainer van Matrix is stijlvol, comfortabel en buitengewoon efficiënt. Ideaal voor een goede workout vanuit je huis.

Roeitrainer Design De Matrix Roeitrainer heeft een smaakvolle uitstraling en is bijzonder comfortabel. Dit zie je terug bij het ergonomisch gevormde zitje waardoor je aangenaam zit tijdens je training. Daarnaast beschikt de roeitrainer over extra lange ergo-grip grepen die voorzien zijn van anti-slip. Ook de pedalen zijn voorzien van anti-slip en verstelbare pedaalriemen met snelsluiting.

Na gebruik is de roeitrainer verticaal op te bergen.

Matrix Roeitrainer Trainingsmogelijkheden Trainen op de Matrix Roeitrainer doe je op jouw eigen niveau. De roeitrainer heeft een inductieremsysteem waarmee je de beschikking hebt over 10 verschillende trainingsniveaus. Daarnaast kun je kiezen uit 3 programma's:
- Handmatig
- Interval
- Wedstrijd

Deze roeitrainer van Matrix geeft je de mogelijkheid om tijdens het trainen gemakkelijk af te wisselen tussen sprints, lange afstanden en intensieve intervallen.

Matrix Display Op ooghoogte is een LCD display bevestigd die jouw prestaties weergeeft. Zo kun je de tijd, afstand, slagen per minuut, aantal slagen, Watt, hartslag, calorieën en 500m-split bekijken. Je hartslag meet je met behulp van een borstband. De Matrix roeitrainer wordt geleverd exclusief borstband. De console is eenvoudig te bedienen met behulp van de sneltoetsen.