Kettler Regatta 300 Roeitrainer - Gratis trainingsschema

1 099,99
De beste prijs bij Lidl-shop.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Zwart

Over Kettler Regatta 300 Roeitrainer - Gratis trainingsschema

De Kettler Regatta 300 Roeitrainer is een veelzijdige roeitrainer die geschikt is voor iedereen, ook voor langere mensen. Het is een stevig roei apparaat met een gemakkelijke opstap, een overzichtelijk display en 5 instelbare weerstandsniveaus.

Verhoogde zitting en extra lange rails De Kettler Regatta 300 Roeitrainer heeft een verhoogde roeizitting die het gemakkelijker maakt om op te stappen en af te stappen. Fijn als je minder flexibel bent of gewoon wat langer dan gemiddeld. De afstand van de roeizitting tot de voetsteunen varieert van 25 tot 120 cm. Dat maakt deze roeitrainer geschikt voor gebruikers tot ongeveer 2 meter lang.

Weerstandsniveaus en trainingsmogelijkheden De roeitrainer heeft 5 handmatig verstelbare weerstandsniveaus. Je training kun je dus zo zwaar maken als je zelf wilt. Het weerstand niveau pas je aan met de draaiknop onder de roeihendel. De Regatta 300 heeft daarnaast 1 trainingsprogramma en een bluetooth ontvanger waarmee je verbinding kunt maken met uitdagende trainingsapps.

Verstelbare console De console van de Kettler Regatta 300 Roeitrainer verstel je in een hoek om goed overzicht op je training te houden. Zo zie je op het display altijd je weerstand niveau, tijd, 500-m tijd, afstand, roeislagen, roeislagen per minuut, wattage en energieverbruik met aan het einde van je training alle gemiddelde waardes op het scherm. Als je een draadloze borstband draagt om je hartslag te meten kan je die ook op het scherm volgen.

Inklapbaar design Na het sporten klap je deze roeitrainer op de zijkant en verplaats je hem met de transportwielen.

Materiaal:
Aluminium
Voorraad: