Kettler Tour 300 Ergometer Hometrainer - Showroommodel

599,- 399,-
2 Prijzen, De beste prijs bij Fitwinkel.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Zwart

Over Kettler Tour 300 Ergometer Hometrainer - Showroommodel

De Kettler Tour 300 is de ideale hometrainer voor intensief thuisgebruik. Deze Tour 300 hometrainer is ontworpen voor mensen die aan de slag willen gaan met conditie opbouwen of graag in beweging willen blijven en kan meerdere keren per week gebruikt worden.
COMFORT De Kettler Tour 300 is zeer eenvoudig in gebruik. Door de lage instap is deze ergometer niet alleen geschikt voor thuissporten, maar ook voor revalidatie. Ook de trainingscomputer van deze hometrainer is eenvoudig te bedienen. Het zadel van de Tour 300 is zowel horizontaal als verticaal te verstellen, zodat je altijd een goede houding aanneemt. Dit geldt ook voor de handvaten aan het stuur, deze zijn namelijk eenvoudig horizontaal te verstellen. Het vliegwiel heeft een gewicht van 8 kg, wat zorgt voor een soepele trapbeweging. Danzij het eigen gewicht van 34 kg zal de hometrainer stabiel op zijn plek blijven staan. De hometrainer is voorzien van een bidonhouder en tablethouder.
WEERSTAND De Kettler hometrainer is voorzien van een elektronisch verstelbaar magnetisch weerstandsysteem. Door dat dit weerstandsysteem elektronisch in te stellen is via de trainingscomputer, ben je zo goed als zeker dat je elke keer op dezelfde weerstand traint als de vorige keer. De weerstand is in te stellen in 15 verschillende niveaus.
DISPLAY & TRAININGSOPTIES De Kettler Tour 300 is voorzien van een uitgebreid maar eenvoudig te bedienen display met maar liefst 10 voorgeprogrammeerde trainingen. Op het display lees je de relevante trainingsgegevens af, zoals:

  • Wattage
  • Trainingstijd
  • Afgelegde afstand
  • Calorieverbruik
  • Snelheid
  • RPM (Rotaties per minuut
  • Hartslag
Een indicatie van de hartslag wordt gemeten via de handsensoren aan het stuur. Voor een nauwkeurige hartslagmeting kun je gebruik maken van een hartslagmeter (optioneel aan te schaffen). Wil je gebruik maken van je tablet? Dan kun je eenvoudig je tablet in de tablethouder plaatsen en jouw favoriete serie kijken tijdens het trainen. Ook zijn er mogelijkheden om je tablet door middel van bluetooth te verbinden aan je Kettler hometrainer.
RIDE 300 OF TOUR 300 De Kettler Ride 300 en Tour 300 lijken op het eerste oog veel op elkaar. Beide hometrainers zijn ook bijna hetzelfde. Het verschil tussen deze twee modellen is dat de Tour 300 een ergometer is. Dit houdt in dat de hometrainer het wattage meet en er ook getraind kan worden op basis van wattage. Dit is bij de Ride 300 niet mogelijk. Ook is de Tour 300 uitgerust met een bidonhouder. Tot slot is de Tour 300 iets groter en dus iets zwaarder dan de Ride 300.
CONCLUSIE Ben je op zoek naar een ergometer die genoeg comfort biedt en verschillende trainingsmogelijkheden. Dan is de Kettler Tour 300 een goede keuze! Door de lage instap is de Kettler Tour 300 een uitstekend model voor een brede doelgroep. De elektronisch verstelbare magnetische weerstand, in combinatie met de diverse trainingsopties, zorgt voor een aangename