Kettler Alpha Run 400 Loopband - Gratis trainingsschema

1 699,-
2 Prijzen, De beste prijs bij Betersport.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Zwart

Over Kettler Alpha Run 400 Loopband - Gratis trainingsschema

De Kettler Alpha Run 400 Loopband is een loopband die je helpt bij het bereiken van je doelen. Dankzij de 'Guided Running' programmaselectie heb je toegang tot meer dan 30 programma's. Daarnaast is deze loopband te koppelen aan KETTMaps en de populaire app Zwift, waarmee je virtuele routes volgt.

Ruime keuze in programma's De Kettler Alpha Run 400 Loopband heeft meer dan 30 verschillende trainingsprogramma's om jezelf uit te dagen en je oefeningen af te wisselen. Dit is "Guided Running", een uitgebreide programma selectie die speciaal is ontworpen voor hardlopers op ieder niveau. deze selectie bevat onder andere:

  • 4 trail running programma's met een steeds variërende snelheid en hellingshoek
  • 4 uphill programma's waarbij de hellingshoek steeds toe neemt
  • 3 routine breaker programma's die je uit je comfort zone halen door steeds snelheid en hellingshoek af te wisselen
  • 5 interval programma's
  • 12 hartslag gestuurde programma's
  • 1 quick start programma.
  • En nog veel meer
Prestaties bijhouden Je selecteert zelf welke gegevens je op je scherm wilt zien terwijl je loopt. De gemiddelde waardes zie je als je klaar bent met lopen. Je eigen voorkeuren voor display settings, training configuratie en trainingsintensiteit sla je samen met je persoonsgegevens op in de 4 personengeheugens.

Ventilatoren, speakers en meer Deze hardloopband is voorzien van leuke extra's zo als een ventilator, Ingebouwde speakers, en een handige tablethouder. Je hebt ook meer dan genoeg plek om je bidon en mobiel op te bergen doordat naast het display 2 opbergvakken zitten. Na het lopen berg je de loopband eenvoudig op. Hij is opklapbaar, met een "Soft Drop" mechanisme dat opklappen en uitklappen eenvoudig en veilig maakt. Na het opklappen verplaats je deze loopband met de transportwielen. Na het uitklappen zet je hem gemakkelijk waterpas.
Zwift compatible Loop virtuele routes op het online platform Zwift met fanatieke hardlopers en wandelaars vanuit de hele wereld. Daag elkaar uit in Zwift en heb gezamenlijk nog meer plezier aan jouw loopband!