Kettler Alpha Run 800 Loopband - Gratis trainingsschema

2 599,-
2 Prijzen, De beste prijs bij Betersport.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Zwart

Over Kettler Alpha Run 800 Loopband - Gratis trainingsschema

De Kettler Alpha Run 800 Loopband ondersteunt je oefeningen met het "Energy Deck" om je vering en een uitstekende schokdemping te geven. Het high-tech Energy Deck is gemaakt en gepatenteerd door BASF. Het is ontworpen om je loopbeweging te versnellen en dynamischer te maken. Naast het Energy Deck gebruikt de S10 een schuimrubberen laag om je bewegingen op te vangen. Deze laag bestaat uit kleine en elastische schuimrubberen balletjes die schokken opvangen en geluid dempen. Guided Running programma's
De Kettler Alpha Run 800 Loopband gebruikt "Guided Running", een uitgebreide selectie van 32 programma's voor sporters van ieder fitness niveau. Hier zit ook een boekje met uitleg over de programma's bij, de "Running Guide". Dit programma boekje vertelt je over de werking en het effect van de verschillende programma's en helpt je om de training te vinden die bij je past. Een aantal programma's ken je misschien al van andere fitnessapparaten zoals de hartslag gestuurde programma's en interval trainingen. Anderen zijn waarschijnlijk nieuw, zoals Trail Running en Routine Breaker. Trainen met fitness apps Gebruik een fitness app als je behoefte hebt aan meer mogelijkheden. De Kettler Alpha Run 800 heeft BlueTooth om verbinding te maken met je smartphone of tablet. En een tablet houder met veiligheidsclip om je tablet in te zetten. Handige extra's Je telefoon kan je kwijt in de accessoire vakken als je hem niet op de houder wilt zetten. Deze vakken zitten naast het display. Ze bieden genoeg ruimte voor een bidon, maar ook bijvoorbeeld voor een MP3 speler. Die kan je aansluiten op de loopband om je eigen muziek uit de boxen te horen. Op het display zelf volg je je training op je eigen manier. Je bepaalt zelf wat je ziet en wat niet. Aan het einde van je oefening veranderen je resultaten in gemiddelde waardes om je een beter overzicht te geven.

Zwift compatible Loop virtuele routes op het online platform Zwift met fanatieke hardlopers vanuit de hele wereld. Daag elkaar uit in Zwift en heb gezamenlijk nog meer plezier aan jouw loopband!