Grijze Gymstick Walking Treadmill - Opvouwbare Walkingpad - Loopband - 2 Trainingsniveaus - Inklapbaar

549,-
4 Prijzen, De beste prijs bij Fitnessmerken.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Grijs Zwart

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Retour Binnen 14 dagen na ontvangst

Over Grijze Gymstick Walking Treadmill - Opvouwbare Walkingpad - Loopband - 2 Trainingsniveaus - Inklapbaar

De Gymstick Walking Treadmill is een compacte loopband voor iedereen die meer wil bewegen, maar hier eigenlijk geen tijd of plek voor heeft. Deze inklapbare walkingpad is letterlijk overal te gebruiken. Zelfs achter je bureau, terwijl je aan het werk bent. Door iedere dag te lopen stimuleer je je bloedsomloop, stofwisseling en energieverbruik.

Alle voordelen op een rij Regelmatig wandelen is niet alleen goed voor je bloedsomloop, stofwisseling en energieverbruik. Het activeert ook je spieren en het geeft je ontspanning. Mede hierdoor is de walking pad uitermate geschikt voor gebruik op kantoor. Na slechts enkele minuten lopen is je hoofd weer helemaal leeg en kun je je werkdag efficiënter voortzetten.

Compact en modern design Ondanks het stevige aluminium frame is deze loopband van Gymstick slank, compact en licht. Hierdoor is hij gemakkelijk voor de tv of je bureau te plaatsen. Ingeklapt past hij na je training gemakkelijk in een kast, onder de bank of onder je bed.

Compatibel met je smartphone De Gymstick Walking Treadmill wordt geleverd inclusief afstandsbediening. Met deze afstandsbediening pas je eenvoudig de functie en snelheid van de loopband aan. Liever je smartphone gebruiken? De walkingpad is compatibel met zowel Android als iOS systemen. Door de loopband aan je telefoon te koppelen, krijg tevens inzicht in je trainingsprestaties.

Twee snelheidsopties De walkingpad bevat 2 trainingsmodi. In de eerste modus stel je zelf de snelheid in met behulp van de afstandsbediening of je smartphone. De andere modus is de 'Adaptive Speed Control' modus. In deze modus past de loopband zich automatisch aan aan je tempo. Hoe sneller jij loopt, hoe hoger de snelheid van de loopband. De minimale snelheid is 0,5 km/u en de maximale snelheid is 6 km/u. De snelheid is in te stellen in stappen van 0,5 km/h.

Verlichte console Aan de voorzijde van de loopband zit een geïntegreerd LED display. Hierop zie je je tijd, snelheid, afstand, calorieverbruik en aantal stappen.

Verlichte console Voor extra ondersteuning bij het lopen is er de Gymstick Handrail. Deze rail monteer je eenvoudig op de walkingpad, waarna je beschikt over een stevige houvast.

Gymstick Gymstick is een kwaliteitsmerk uit Finland. De fitnessartikelen zijn ontwikkeld door personal trainers en er is daardoor veel aandacht besteed aan de kwaliteit, gebruikersgemak en doeltreffendheid van de fitnessartikelen. Simpel en effectief!

*Carry in garantie