Grijze Loopband - Gymost Grace GR1 - met sterke AC-motor

1 999,- 1 299,-
De beste prijs bij Betersport.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Grijs Grijs/Zwart Zwart

Over Grijze Loopband - Gymost Grace GR1 - met sterke AC-motor

De Grace GR1 van Gymost is één van de nieuwe modellen van Gymost. Dat deze loopband recent ontwikkeld is, is absoluut merkbaar. De Gymost Grace GR1 is namelijk een loopband met uitgebreide functies, een super strak design en een hypermoderne display. Door de sterke AC Motor van de Grace GR1 kun je ook op de steilste hellingen en bij de hoogste snelheden je benen zorgeloos het werk laten doen.
AC Motor De Gymost Grace GR1 beschikt over een sterke AC Motor met maar liefst 4 PK. Het voordeel van een AC Motor ten opzichte van een DC motor is dat de AC motor langer meegaat, krachtiger is en meer snelheid en variatie aankan. De AC motor van deze Grace GR1 zorgt voor een topsnelheid van 22 km/h. Dit betekend dat deze loopband uitermate geschikt is voor zowel het (hard)lopen op constant tempo als het trainen met intervallen. Naast de hoge topsnelheid beschikt de Gymost Grace GR1 over een hellingshoek tot 15%. Zo kun je jezelf altijd verbeteren en ben je nooit uitgetraind!
Materiaal De Gymost Grace GR1 loopband is met een gewicht van 165 kilogram erg degelijk en stevig te noemen. Door deze stevigheid is de loopband te belasten met maximaal 150 kilogram. De loopoppervlakte van de Grace GR1 heeft een afmeting van 155 x 56 cm. Dit betekent dat je plaats genoeg hebt om op je eigen gemak te (hard)lopen. Bovendien beschikt de Gymost Grace GR1 over transportwieltjes zodat het eenvoudig is om de loopband te verplaatsen.
Gymost Gymost is een relatief jong en nieuw merk in de wereld van de fitnessapparatuur. Dit zorgt ervoor dat de apparaten van Gymost vernieuwend zijn en beschikken over de nieuwste functies en mogelijkheden. De fitnessapparaten van Gymost kenmerken zich als kwalitatief hoogwaardige producten voor professioneel gebruik. Daarnaast is de fitnessapparatuur van Gymost goed betaalbaar. Het assortiment van Gymost is erg compleet en divers, waardoor het mogelijk is om sport- en revalidatieruimtes volledig in te richten met apparatuur van Gymost.
Display De Gymost Grace GR1 beschikt over een groot en modern LED-scherm. De mogelijkheden van de display en de loopband zijn talloos. Er zijn maar liefst 36 voorgeprogrammeerde programma’s, 3 user programma’s en een manueel programma. Hierdoor kies je de training die het beste bij je past en kun je blijven variëren. Ook is er een snelheids- en hellingknop op de display te vinden, waardoor je eenvoudig een eigen training kunt samenstellen. Op het moderne LED-scherm zijn de onderstaande trainingswaarden zichtbaar:

  • Hellingshoek
  • Calorieverbruik
  • Hartslag
  • Afstand
  • Snelheid
  • Trainingstijd
Je hartslag kan afgelezen worden door middel van de hartslagsensoren aan de handgrepen. Doordat de Gymost Grace GR1 beschikt over Bluetooth, is het mogelijk om een borstband aan de display te koppelen. De borstband zorgt voor specifiekere hartslaggegevens. Door middel van de Bluetooth-verbinding kan de loopband ook gekoppeld worden aan je tablet of smartphone.
Comfort Ook als je op zoek bent naar een comfortabele loopband met handige accessoires zit je goed met de Grace GR1. Deze loopband van Gymost heeft een MP3-aansluiting én twee ingebouwde speakers. Zo kun je jezelf altijd voorzien van de leukste nummertjes tijdens de training. Zo blijft je training leuk en ben je nóg gemotiveerder om de training succesvol af te ronden.
Conclusie De Gymost Grace GR1 is, zoals we dat gewend zijn van Gymost, een kwalitatief hoogwaardige loopband met een betaalbare prijs. Deze loopband onderscheidt zich van andere loopbanden door de sterke AC motor, uitgebreide display met veel trainingsprogramma’s en de mogelijkheid om te verbinden met Bluetooth. Met de Gymost Grace GR1 is geen training hetzelfde en kun je jezelf altijd naar een hoger niveau tillen!