Grijze Loopband Gymost High M3 - met 37 hellingsniveaus

1 999,- 1 399,-
De beste prijs bij Betersport.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Grijs Zwart Zwart / grijs

Over Grijze Loopband Gymost High M3 - met 37 hellingsniveaus

De High M3 loopband is een topmodel van Gymost. Deze stevige loopband onderscheidt zich door de hellingshoek die te verstellen is in maar liefst 37 verschillende niveaus. Door deze hellingshoek is deze loopband uitermate geschikt voor actieve wandelaars of bergbeklimmers.

Materiaal
De loopband van Gymost heeft een gewicht van 130 kg en dankzij zijn stevige constructie is deze belastbaar tot 150 kg. Voor de optimale loopervaring is de loopband voorzien van een dempingsysteem met 8 elastische kussens. Het loopoppervlak is 55 cm breed en dankzij de beugels ben je verzekerd van maximale veiligheid.

GYMOST
Gymost kenmerkt zich door zijn kwalitatief hoogwaardige producten voor professioneel gebruik. Daarbij biedt Gymost een zeer compleet assortiment van diverse producten voor de volledige inrichting van een sport- of revalidatie ruimte. Wil je een volledige ruimte inrichten met ons professioneel apparatuur, kun je vrijblijvend een offerte aanvragen.

Hellingshoek
De hellingshoek van de High M3 is te verstellen in maar liefst 37 verschillende standen. Deze 37 standen zijn verdeeld over een hoek van -1,5 graden (decline) tot 20 graden (incline). De hellingshoek is eenvoudig te verstellen met behulp van de sneltoetsen op het display. De maximumsnelheid verschilt per hellingshoekniveau:
- - 1 hellingshoekniveau – maximumsnelheid: 6 km/h
- 0-15 hellingshoekniveau – maximumsnelheid: 16 km/h
- 16-25 hellingshoekniveau – maximumsnelheid: 8 km/h
- 26-35 hellingshoekniveau – maximumsnelheid: 6 km/h

Display
Het display van de High M3 is voorzien van een 8’’ LCD scherm. Dit display geeft gedurende je training de volgende gegevens weer:
- Trainingstijd
- Afstand
- Verbrandde calorieën