Grijze Crosstrainer Gymost Turbo E12 - Ergometer

1 799,- 999,-
De beste prijs bij Betersport.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Grijs

Over Grijze Crosstrainer Gymost Turbo E12 - Ergometer

De Gymost Turbo E12 crosstrainer is een professioneel toestel, ideaal voor zeer intensief gebruik. Dit zware toestel is voorzien van de laatste technologieën en biedt enorm veel comfort. Ondanks dat de E12 het vliegwiel aan de achterzijde heeft, maakt deze even goed gebruik van een elliptische beweging. Hierdoor voelt de beweging zeer natuurlijk aan en is hij geschikt voor iedere doelgroep.

Gymost
Gymost kenmerkt zich door zijn kwalitatief hoogwaardige producten voor professioneel gebruik. Daarbij biedt Gymost een zeer compleet assortiment van diverse producten voor de volledige inrichting van een sport- of revalidatie ruimte. Wil je een volledige ruimte inrichten met ons professioneel apparatuur, kun je vrijblijvend een offerte aanvragen.

Materiaal
De crosstrainer heeft een eigen gewicht van 140 kg wat het toestel enorm stabiel maakt en te gebruiken is door personen tot 150 kg. Volledig gemonteerd is de Turbo E12 enorm robuust en heeft een afmeting van 215 x 77 x 194 cm. Het vliegwiel heeft een eigen gewicht van 12 kg en wordt geremd door een EMS systeem welke in 20 levels te verstellen is.
Doordat de crosstrainer een elliptische beweging maakt en de afstand tussen beide pedalen slechts 22 cm is, voelt de Gymost Turbo E12 erg natuurlijk aan. Daarbij is de helling ook nog aan te passen in 15 levels, zo boots je trainingen na uit een heuvelachtige omgeving. De hellingshoek wordt elektronisch geregeld vanuit het display en kan versteld worden tot een afstand van 18 cm.

Display
Het grote display is zeer eenvoudig in gebruik en is standaard voorzien van zowel een tablet- als een smartphone houder. Naast deze accessoires is het display zelf ook erg uitgebreid met diverse programma’s. Zo beschikt de Turbo E12 onder andere over een manueel-, interval-, afval- en hartslagprogramma. In totaal kun je gebruik maken van 12 voorgeprogrammeerde programma’s.
De hartslag wordt gemeten door middel van de sensoren op de handgrepen. Bij het gebruik van een hartslagprogramma zal de weerstand van de crosstrainer automatisch worden aangepast. Zo kun je op hartslag, en dus ook heel doelgericht trainen. Het display beschikt over een aantal standaard accessoires zoals een tablethouder en aparte smartphone houder. Zo kun je van beide apparaten gebruik maken tijdens de training. Of je nu nieuws wilt lezen, muziek wilt luisteren of je favoriete programma bekijken tijdens je training. Dit kan allemaal dankzij de ideale positie van de tablethouder.
Conclusie
Met de Gymost Turbo E12 crosstrainer zit je altijd goed, ongeacht het gebruik van het toestel. Voor professionele doeleinden is deze uitermate goed geschikt vanwege zijn stabiliteit en zware belastbaarheid. Ook wanneer je een goede crosstrainer zoekt voor thuis gebruik, is de Turbo E12 zeer interessant. Dit dankzij de uitstekende prijs/kwaliteit verhouding van Gymost. De elliptische beweging in combinatie met de verstelbaarheid in helling zorgt er voor dat er uitgebreid getraind kan worden met behulp van diverse trainingsprogramma’s.