Grijze Crosstrainer - Gymost Endurance E15

1 199,- 799,-
De beste prijs bij Betersport.nl


Over Grijze Crosstrainer - Gymost Endurance E15

De Endurance E15 crosstrainer van Gymost is een crosstrainer voor professioneel gebruik. Dit houdt in dat deze uitermate geschikt is voor intensieve trainingen. Door zijn hoge belastbare gewicht en het stevige stabiele frame is deze crosstrainer geschikt voor elke doelgroep. De Endurance E15 is voorzien van vele specificaties en programma’s zodat je comfortabel en variërend kunt trainen.

Gymost
Gymost kenmerkt zich door zijn kwalitatief hoogwaardige producten voor professioneel gebruik. Daarbij biedt Gymost een zeer compleet assortiment van diverse producten voor de volledige inrichting van een sport- of revalidatie ruimte. Wil je een volledige ruimte inrichten met ons professioneel apparatuur, kun je vrijblijvend een offerte aanvragen.

Materiaal
De crosstrainer van Gymost heeft een maximaal belastbaar gewicht van maar liefst 150 kg en heeft een eigen gewicht van 101 kg. Het vliegwiel heeft een gewicht van 8 kg wat inhoudt dat er zowel licht als intensief mee getraind kan worden. Met een lengtepas van 52 cm en een ruimte van 24 cm tussen de pedalen is de Endurance E15 geschikt voor vrijwel alle lichaamslengtes. Dankzij de handvaten en het anti slip materiaal op de voetpedalen ben je verzekerd van een veilige training. Doordat de crosstrainer aangedreven is met het voorwiel geniet je van een natuurlijke ovale loopbeweging.

Display
De Endurance E15 heeft vele trainingsopties dankzij zijn uitgebreide display. Het display van 34 X 44 cm is voorzien van LED en geeft de volgende gegevens weer:
- Trainingstijd
- Afstand
- Verbrandde calorieën
- Snelheid
- Weerstand level
- Hartslag
- Watt

De crosstrainer is voorzien van maar liefst 24 weerstandniveaus die elektronisch te verstellen zijn. Hierdoor is er voor iedere sporter wel een geschikte weerstand en is het mogelijk eenvoudig vooruitgang te boeken. Om variatie toe te voegen aan uw training of ergens gericht voor te kunnen trainen is de Endurance E15 voorzien van maar liefst 12 verschillende programma’s. Wanneer je op een bepaalde hartslag wilt trainen, kan je gebruik maken van het HRC-programma. Dankzij de handsensoren kun je eenvoudig je hartslag aflezen. Verder zijn er nog interval, gewichtsverlies, manueel, warming up en vele andere programma’s. Kortom voor elke gebruiker is er een geschikt programma om je trainingsdoelen te behalen.

Comfort
Om comfortabel te kunnen trainen beschikt de crosstrainer van Gymost over handige accessoires. Een film kijken of skypen tijdens het trainen? Dan is het mogelijk om je tablet of smartphone op de houder te plaatsen en zo te genieten van wat je wilt zien onder je training.

Conclusie
De Endurance E15 is een hoogwaardige professionele crosstrainer van Gymost. De zware en stabiele crosstrainer is geschikt voor vrijwel alle gebruikers. De crosstrainer onderscheid zich doordat deze veel comfort biedt. Met maar liefst 12 verschillende programma’s en 24 weerstandniveaus is de crosstrainer geschikt voor al je doelstellingen. In combinatie met andere apparaten van Gymost, is dit tevens een perfecte invulling voor sportruimtes.