Grijze Loopband Gymost Endurance EN3 - met sterke 5 pk motor

2 549,- 1 199,-
De beste prijs bij Betersport.nl


Over Grijze Loopband Gymost Endurance EN3 - met sterke 5 pk motor

De Endurance EN3 loopband van Gymost is een high end loopband, voorzien van een krachtige 5 PK sterke AC motor welke zich uitermate goed leent voor professionele doeleinden. De krachtige motor in combinatie met het gewicht van de loopband zorgt er voor dat de loopband enorm stabiel is. De demping van de loopband is een combinatie van elastische kussens en een gepatenteerd kussen systeem.

AC Motor
De Gymost Endurance EN3 is voorzien van een 5 PK sterke AC motor, welke garant staan voor een lange levensduur en geschikt voor intensief gebruik. De motor genereert een maximale snelheid van de loopband is 22 km/u en heeft daarbij een hellingshoek van 15%. Een AC motor onderscheidt zich van de DC motor doordat hij geen gebruik maakt van koolborstels, welke na verloop van tijd kunnen slijten. Dit zorgt er voor dat de Gymost Endurance EN3 een langere levensduur heeft.

Materiaal
Het gewicht van de loopband is maar liefst 205kg, en kan belast worden tot 150 kg. Ondanks zijn zware gewicht kan de loopband eenvoudig verplaatst worden door middel van de transportwieltjes. De loopband kan niet opgeklapt worden wat hem stabieler maakt dan de opklapbare loopbanden. Het loopvlak zelf heeft een dikte van 2,5 mm en een loopoppervlak van 150x58 cm, wat voor veel loopcomfort zorgt.

Gymost
Gymost kenmerkt zich door zijn kwalitatief hoogwaardige producten voor professioneel gebruik. Daarbij biedt Gymost een zeer compleet assortiment van diverse producten voor de volledige inrichting van een sport- of revalidatie ruimte. Wil je een volledige ruimte inrichten met ons professioneel apparatuur, kun je vrijblijvend een offerte aanvragen.

Display
Het grote LED scherm biedt tal van mogelijkheden voor de gebruiker van de loopband. Zo is hij voorzien van maar liefst 36 voorgeprogrammeerde programma’s, 3 user programma’s en een manueel programma. Op het display zitten handige sneltoetsen om snel je gewenste snelheid en hellingshoek aan te passen. Onder het display bevinden zich de hartslagsensoren om je hartslag te monitoren tijdens je training. Door middel van het hartslagprogramma kun je nauwkeurig trainen om op je gewenste hartslag om sneller resultaten te boeken. Verder zijn onderstaande waardes zichtbaar op het display:
- Trainingstijd
- Snelheid
- Afstand
- Hartslag
- Calorieverbruik
- Hellingshoek

Naast de standaard trainingsgegevens heeft de Gymost Endurance EN3 enkele functies om je training comfortabeler te maken. Neem bijvoorbeeld de MP3 aansluiting, waardoor je je favoriete muziek af kunt spelen door middel van de ingebouwde speakers. Daarbij heb je ook nog een USB oplader en USB input. Zo kun je bijvoorbeeld ook je favoriete programma kijken tijdens je work-out. Je tablet of smartphone plaats je eenvoudig onder het display.

Conclusie
De Gymost Endurance EN3 loopband is een top loopband voorzien van de goede specificaties. De combinatie van constructie, gewicht en vermogen zorgen dat hij bestand is tegen de meest intensieve trainingen. Of het nu voor thuisgebruik, semiprofessioneel of voor professionele doeleinden is, deze loopband kun je overal gebruiken.