Zwarte Focus Fitness Senator iPlus - Loopband - Incl. Tablethouder en Bluetooth - Inklapbaar - Fitnessapparaat - 1-22 km/u - Hardloopband voor thuis

1 499,- 1 149,-
De beste prijs bij Betersport.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Zwart

Over Zwarte Focus Fitness Senator iPlus - Loopband - Incl. Tablethouder en Bluetooth - Inklapbaar - Fitnessapparaat - 1-22 km/u - Hardloopband voor thuis

Loopband - Focus Fitness Senator iPlus

De Senator iPlus is het topmodel van Focus Fitness. Deze robuuste en semiprofessionele loopband is belastbaar tot maar liefst 160 kg. Verder is de Senator Plus uitgerust met Bluetooth. Dankzij het geïntegreerd Bluetooth systeem kun je je tablet of smartphone in verbinding brengen met de loopband. De Senator iPlus wordt inclusief de Focus Fitness iPlus module geleverd.

Hoe train ik met tablet of smartphone?
Leg je tablet op de tablethouder van je loopband. Download de EHealth app op. Maak via Bluetooth contact met je tablet. De software neemt de functie over van de trainingscomputer. Je tablet is nu je trainingscomputer geworden en je kun uit nog meer verschillende trainingsprogramma’s kiezen die de EHealth applicatie aan biedt. Omdat je tablet via Bluetooth is verbonden met de computer van je loopband, zal de loopband automatisch zwaarder en lichter gezet worden tijdens het verloop van het trainingsprogramma. Door het gebruik van je tablet als trainingscomputer, worden je trainingsgegevens grafisch nog mooier in beeld gebracht.

EHealth applicatie
Dankzij de app EHealth die je gratis kunt downloaden in de appstore is het mogelijk om overal ter wereld te trainen vanuit huis. EHealth maakt verbinding via Google maps, waarbij je de route bepaald die je wilt afleggen. Denk bijv. aan de marathon van New York, Rotterdam of een rondje in je eigen woonplaats.

Trainingsprogramma’s
De trainingscomputer van de Senator iPlus biedt de mogelijkheid uit een geruime keuze aan 25 voorgeprogrammeerde trainingsprogramma’s. Deze programma’s verschillen van helling programma’s, snelheid programma’s tot hartslagprogramma’s

Hellingshoek
De hellingshoek van de Senator is ongekend. Zo kun je de hoogte elektronisch in stellen van 0 tot 15 levels. Door de hoogtes te verstellen zal je meer het berg op lopen/rennen ervaren. Hoe steiler de hellingshoek hoe meer je je benen traint. Ook zal je je spieren intensiever trainen doordat het verhogen de helling zwaarder maakt.

Hartslag
Met de Senator is het mogelijk te trainen op hartslag. Op hartslag trainen kun je doen d.m.v. de handsensoren die je kunt vinden op de handvaten. Via deze weg krijg je een indicatie van je hartslag. Wil je een exacte hartslagmeting dan kun je gebruik maken van een borstband. Let op deze borstband kun je draadloos aansluiten en is NIET bijgeleverd.

Display
Het mooie display is zo gemaakt dat het eenvoudig te bedienden is en dat je al je trainingsgegevens kunt aflezen. Zo kun je tijdens de training je snelheid, afstand, tijd, hartslag calorieverbruik, grafiekprogramma’s aflezen. Ook heeft de Senator een aantal handige sneltoetsen waarmee je in één klik je instellingen veranderd.

Materiaal
De Senator is voorzien van een stille en oersterke, 3 PK motor. Deze motor koelt zichzelf d.m.v. het zelf koelend systeem. Het is mogelijk om te trainen van 1 t/m 22 KM/H. Het loopvlak is voorzien van een achtvoudige flex suspension vering. Deze vering zorgt voor extra conform tijdens het trainen. Ook is het loopvlak extra groot en breed. Zo is het loopvlak 147 cm lang en 57 cm breed.

Extra’s
De Senator is voorzien van vele extra’s. Zo heeft de Senator een MP3 aansluiting aangesloten op twee geïntegreerde speakers. Zo geniet je van je favoriete muziek tijdens je training zonder dat je gebruik hoeft te maken van oordopjes. Als laatste, maar niet geheel onbelangrijk, de Senator is voorzien van een ventilatiesysteem. Dit ingebouwde ventilatiesysteem is niet alleen om de loopband te koelen maar ook geschikt voor verkoeling tijdens de training.


Garantie
De standaardgarantie van de Senator iPlus loopband is 2 jaar op onderdelen en levenslang op frame en laswerk.

Categorieën
Fitnessapparatuur / Fitness apparaten voor thuis / Loopband / Loopband inklapbaar / Loopband Fitness