Zwarte Loopband Focus Fitness Jet 2 - Inklapbaar/Opklapbaar - Fitnessapparaat - 1-13 km/u - Bevat 7 trainingsprogramma's - Sterke 1,5 pk motor - Zesvoudige demping - Loopband voor thuis

565,- 449,-
De beste prijs bij Betersport.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Zwart

Over Zwarte Loopband Focus Fitness Jet 2 - Inklapbaar/Opklapbaar - Fitnessapparaat - 1-13 km/u - Bevat 7 trainingsprogramma's - Sterke 1,5 pk motor - Zesvoudige demping - Loopband voor thuis

De Focus Fitness Jet 2 is de ideale loopband voor de thuissporter. Deze compacte loopband beschikt over verschillende voorgeprogrammeerde programma's, heeft een stille motor en is handmatig verstelbaar in twee verschillende hoogtes. Na afloop van je training is hij eenvoudig op te klappen! Voordelen van de Focus Fitness Jet 2:
✔ 6-voudige flexdemping
✔ Breed loopoppervlak
✔ Met hellingshoek
✔ Maximum snelheid: 13 km/h
✔ 7 trainingsprogramma's
✔ Weergave van afstand, tijd, snelheid, calorieverbruik, hartslag

Display
Het eenvoudig te bedienen display van de Focus Fitness Jet 2 is ideaal voor een snel begin van je training. Stel de snelheid nauwkeurig per tiende in of ga direct naar 3, 6 of 9 kilometer per uur met behulp van de sneltoetsen. Daarnaast geeft het display een overzichtelijk inzicht in al je trainingsgegevens. Zo kun je snel zien op welke snelheid je traint, welke afstand je hebt gelopen, hoeveel caloriën je al hebt verbrand, hoelang je hebt getraind en op welke hartslag je loopt.

Materiaal
De sterke 1,5 PK motor van de Jet 2 zorgt ervoor dat je tot wel 13km/u kunt rennen. Daarnaast zorgt deze motor voor een relatief laag geluidsniveau en een lange levensduur. Het loopoppervlak van 41cm biedt je de ruimte om zorgeloos te lopen en te joggen op deze loopband. Daarnaast is het loopvlak gedempt met een zesvoudige flexdemping. Deze demping beschermt niet alleen je gewrichten, maar dempt ook het geluid. Het eigen gewicht van 55kg zorgt voor een stabiele loopervaring tijdens het sporten en de praktische handvaten zijn ideaal om vast te pakken tijdens het wandelen of om eenvoudig je snelheid te verhogen of te verlagen.

Trainingsprogramma's
De Jet 2 is voorzien van zeven verschillende trainingsprogramma's. Deze trainingsprogramma's variëren van een manueel programma tot verschillende snelheidsprogramma's. Alle programma's tonen een maximale snelheid aan de bovenkant van het gekozen programma. Op deze manier is het mogelijk om je eigen persoonlijke doel te behalen met behulp van deze programma's. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een duurloop (cardiotraining) met minder snelheid om daarmee vet te verbranden of voor een intervaltraining, waarbij je traint op basis van een hoge hartslag en korte rustmomenten om je spieren te versterken en je conditie te verbeteren.

Hellingshoek
De hellingshoek van de Jet 2 is handmatig te verstellen in twee verschillende hoogtes. Door de hoogte van het loopoppervlak te verhogen, train je andere spiergroepen zoals bijvoorbeeld je kuitspieren en je bovenbeenspieren. Daarnaast wordt je training hiermee verzwaard, waardoor je meer calorieën verbrandt en meer kracht in je benen ontwikkeld.
Werk aan je conditie en start met trainen op deze Focus Fitness Jet 2. Bestel snel!
Overzicht specificaties:

  • Afmetingen L:162 cm. B:71,5 cm. H:125 cm
  • Maximaal belastbaar gewicht: 100 kg
  • Weergave van afstand, tijd, snelheid, calorieverbruik, hartslag
  • Met transportwieltjes
  • Opklapbaar design
  • 7 trainingsprogramma's
  • Hellingshoek niveaus: 2 levels
  • Maximum snelheid: 13 km/h
  • Type motor: DC-motor
  • Motorvermogen: 1,5 pk
  • Gewicht: 55 kg

Categorieën
Fitnessapparatuur / Fitness apparaten voor thuis / Loopband / Loopband inklapbaar / Loopband Fitness / Loopband met hellingfunctie / Treadmill loopband / Treadmill incline