Zwarte Focus Fitness Jet 7 iPlus - Loopband - Incl. Tablethouder en Bluetooth - Inklapbaar/Opklapbaar - Fitnessapparaat - 1-18 km/u - 36 Trainingsprogramma's - Hardloopband voor thuis

1 125,- 849,-
De beste prijs bij Betersport.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Zwart

Over Zwarte Focus Fitness Jet 7 iPlus - Loopband - Incl. Tablethouder en Bluetooth - Inklapbaar/Opklapbaar - Fitnessapparaat - 1-18 km/u - 36 Trainingsprogramma's - Hardloopband voor thuis

De Focus Fitness Jet 7 iPlus is voorzien van de nieuwste technieken en voldoet aan alle wensen van de klant. Zo is de Jet 7 iPlus met zijn geïntegreerde Bluetooth systeem een geavanceerde loopband die geschikt is voor thuisgebruik. Dit zorgt ervoor dat je op een leuke en interactieve manier kunt genieten van je work-out.

Voordelen van de Focus Fitness Jet 7 iPlus:
✔ 8-voudige Flex Suspension Vering
✔ iPlus module: Koppelbaar met tablet of telefoon
✔ Bluetooth verbinding
✔ Zeer eenvoudig op te bouwen
✔ Met hartslagsensoren
✔ 15 hellingshoek niveaus
✔ 36 trainingsprogramma's
✔ Weergave van afstand, tijd, snelheid, calorieverbruik, hartslag, hellingshoek Trainen met uw Tablet of Smartphone
Zoals eerder aangegeven is de Jet 7 iPlus geïntegreerd met Bluetooth. Dit houd in dat je de Tablet of Smartphone d.m.v. Bluetooth draadloos kunt verbinden met de loopband. Door de Jet 7 iPlus te koppelen kun je genieten van leuke apps en wordt de besturing overgenomen door Tablet of Smartphone. Dankzij trainen met een app, die je gratis kunt downloaden in de appstore, is het mogelijk om overal ter wereld te trainen vanuit huis. De app maakt verbinding via Google maps, waarbij je de route bepaalt die je wilt afleggen. Denk bijvoorbeeld aan de marathon van New York, Rotterdam of een rondje in je eigen woonplaats. Loop je bergopwaarts, dan zal de Jet 7 iPlus de weerstand automatisch verzwaren. Dankzij Google maps en Google streetview is het mogelijk om te zien waar je je bevindt tijdens de training.

Voorgeprogrammeerde trainingsprogramma’s
Naast de vele programma’s die je kunt afleggen via iPlus, biedt de Jet 7de mogelijkheid om gebruik te maken van 36 verschillende voorgeprogrammeerde trainingsprogramma’s. De programma’s bestaan uit helling-, snelheid-, interval- en hartslagprogramma’s. De Jet 7 iPlus is tevens voorzien van een elektrische hellingshoek die in te stellen is tot 15 levels. Zoals eerder aangegeven zal de helling automatisch verhoogd of verlaagd worden tijdens de voorgeprogrammeerde trainingsprogramma’s of via de applicatie. In het manueel programma kun je de hellinghoek geheel handmatig verhogen of verlagen. Door de helling te verhogen zul je andere spieren stimuleren.

Ingebouwde hartslagsensoren
De Jet 7 iPlus is voorzien van geïntegreerde hartslagsensoren. Als je de handen plaats op de sensoren is het mogelijk om tijdens de training je hartslag te meten. Zodoende krijg je een indicatie van je hartslag. Ook is het mogelijk de Jet 7 iPlus uit te breiden met hartslagband. Zodoende hoef je tijdens de training de handsensoren niet vast te houden en train je vele malen nauwkeuriger.

Gemakkelijk te bedienen display
Het eenvoudig te bedienen display is voorzien van al je relevante trainingsgegevens. Zo kun je tijdens de training de snelheid, afstand, tijd, hartslag en het calorieverbruik aflezen. Ook is de Jet 7 iPlus voorzien van een aantal handige sneltoetsen. Met deze sneltoetsen is het mogelijk om met 1 klik je training aan te passen.

Hoogwaardig materiaal
De Jet 7 iPlus is voorzien van een 2,5 pk motor. Hierdoor is het mogelijk te trainen tot 18 km per uur. Het loopvlak is voorzien van 8 voudig Flex Sespension demping. De demping zorgt voor het opvangen van de klappen en verminderd geluid en kans op blessures.

Werk aan je conditie en start met trainen op deze Focus Fitness Jet 7 iPlus. Bestel snel!
Overzicht specificaties:

  • Afmetingen L:182 cm. B:82 cm. H:141 cm
  • Maximaal belastbaar gewicht: 140 kg
  • Weergave van afstand, tijd, snelheid, calorieverbruik, hartslag, hellingshoek
  • iPlus module: Koppelbaar met tablet of telefoon
  • Bluetooth verbinding
  • Met tablethouder
  • 36 trainingsprogramma's
  • 15 hellingshoek niveaus
  • Maximum snelheid: 18 km/h
  • Demping: 8-voudige flex suspension vering
  • Type motor: DC-motor
  • Motorvermogen 2,5 pk
  • Gewicht: 87 kg

Categorieën
Fitnessapparatuur / Fitness apparaten voor thuis / Loopband / Loopband inklapbaar / Loopband Fitness