Zwarte Crosstrainer Focus Fitness Senator - Front driven / Voorwiel crosstrainer - Incl. hartslagfunctie en tablethouder - 12 trainingsprogramma's - Crosstrainer Fitness

1 059,- 649,-
De beste prijs bij Betersport.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Zwart

Over Zwarte Crosstrainer Focus Fitness Senator - Front driven / Voorwiel crosstrainer - Incl. hartslagfunctie en tablethouder - 12 trainingsprogramma's - Crosstrainer Fitness

Met de Focus Fitness Senator crosstrainer heb je het totaalpakket crosstrainer in huis. Deze Front Driven crosstrainer geeft je door zijn lengtepas van maar liefst 60 centimeter en een vliegwiel met een gewicht van 12 kg een comfortabele en natuurlijke loopbeweging. Daarnaast is de Senator Crosstrainer door een eigen gewicht van 70kg zeer stabiel in gebruik. Het vliegwiel van de Senator Crosstrainer bevindt zich aan de voorzijde van de crosstrainer. Front Driven crosstrainers zorgen voor een soepele en natuurlijke loopbeweging tijdens het crossen, omdat de beweging van de voet, van hak naar de teen wordt afgewikkeld. De Senator Crosstrainer heeft een zeer smalle opbouw waardoor de binnenkant van de voeten slechts 9 cm uit elkaar staan! Met een totale lengte van 174 cm is deze past deze Front Driven crosstrainer relatief klein en past hij moeiteloos in de meeste slaapkamers. Voordelen van de Senator Crosstrainer:
✔ Front driven: Natuurlijke loopbeweging
✔ Stabiel en geruisloos
✔ Hartslagfunctie- en programma
✔ Wattageprogramma
✔ Ergonomisch desing
✔ 12 trainingsprogramma's
✔ Weergave van afstand, snelheid, tijd, calorieverbruik, hartslag, wattage, RPM, grafiek

Train op jouw manier
Het display van de Senator Crosstrainer is subtiel en strak ontworpen. Zo kun je eenvoudig door de vele functies van deze crosstrainer scrollen met de eenvouidg te bedienen controller. Deze controller geeft je toegang tot; 12 specifieke trainingsprogramma's, 32 trainingslevels, persoonlijke te definiëren programma's en toegang tot vele gegevens als afstand, snelheid, aantal verbrande calorieën, hartslag, wattage en nog veel meer. Door het eigen gewicht van 70 kg maakt de Senator Crosstrainer een zeer stabiele training mogelijk. De drie steunpunten, die ook nog eens zorgen dat de crosstrainer waterpas kan worden versteld, maken deze crosstrainer tot een van de stabielste apparaten van het Focus Fitness assortiment. Hierdoor is je training op de Senator Crosstrainer zeer comfortabel. De Focus Fitness Senator Crosstrainer biedt je verschillende handvaten bij het halen van je persoonlijke trainingsdoelen. Een voorbeeld hiervan zijn de trainingsprogramma's op basis van je hartslag. Het voordeel van trainen op hartslag is, dat je altijd op de juiste belasting traint. Kies simpelweg het hartslagprogramma in de trainingscomputer, voer je persoonlijke gegevens in en geef aan op welk percentage van je hartslag je wilt trainen. Door te trainen op basis van je hartslag, kun je veel nauwkeuriger werken aan je vetverbranding, conditieverbetering of het verbeteren van je uithoudingsvermogen. Geef je doel voor je training aan en druk op start. De computer monitort vanaf dat moment continu je hartslag. Ga je gedurende je training boven de vooraf ingestelde bandbreedte, dan zal de weerstand afnemen. Is je hartslag te laag, dan zal de intensiteit toenemen. Zo train je altijd op exact het juiste niveau om je doel te behalen.

Train op Wattage
De Senator crosstrainer beschikt naast de eerder genoemde programma's ook over een wattage programma. Met een wattage programma kun je op basis van een trainingsschema of revalidatieschema nauwkeurig trainen. Je stelt voorafgaand aan je training op de trainingscomputer het gewenste wattage in en je begint gewoon te sporten. Door middel van de trainingscomputer train je continu op de voorgeschreven weerstand. Het maximale trainingswattage van deze machine is 350 watt.

Ergonomisch design
Tijdens het trainen op de Focus Fitness Senator Crosstrainer krijg je het gevoel dat je traint op een machine met uitgekiende ergonomische details. Neem bijvoorbeeld de lange lengtepas van 60 cm, die zorgt voor een vloeiende lopende beweging en de belasting op je knie en enkelgewrichten beperkt. Daarnaast train je met behulp van een voorwiel aangedreven crosstrainer met een rechtere rug, waardoor ook je rug zo min mogelijk wordt belast tijdens het trainen. De rechte hoek waarin je polsen staan als je de buitenste handvaten vast hebt, zorgt voor een minimale belasting op je polsen tijdens het trainen.

V-belt aandrijving
De Senator crosstrainer is voorzien van een ijzersterke v-belt. Thuis trainen met behulp van een v-belt heeft als grote voordeel dat het een fluisterstille training garandeert. Hierdoor kun je ook in de ochtend of de avond gebruik maken van de Senator crosstrainer!

Conclusie
Met de Focus Fitness Senator Crosstrainer haal je een machine in huis die aan al je verwachtingen zal voldoen. Het apparaat garandeert een zeer comfortabele training door de lange lengtepas, de smalle opbouw van de pedalen en het stabiele apparaat. Daarnaast geeft deze crosstrainer je voldoende mogelijkheden om steeds opnieuw uitgedaagd te worden en geven de trainingsprogramma's je vele handvaten voor het bereiken van je persoonlijke doelen!

Werk aan je conditie en start met trainen op deze Senator Crosstrainer. Bestel snel!

Overzicht specificaties:

  • Afmetingen L:174 cm. B:63 cm. H:166 cm
  • Maximaal belastbaar gewicht: 150 kg
  • Weergave van afstand, snelheid, tijd, calorieverbruik, hartslag, wattage, RPM, grafiek
  • Met tablethouder
  • Met hartslagfunctie
  • Vliegwielgewicht: 12 kg
  • Front driven vliegwiel
  • V-belt aandrijving
  • Lengtepas: 60 cm
  • 12 trainingsprogramma's
  • 32 weerstandsniveaus
  • Weerstandsysteem: Elektronisch te bedienen magneetrem
  • Gewicht: 67 kg

Categorieën
Fitnessapparatuur / Fitness apparaten voor thuis / Crosstrainer / Crosstrainers fitness