Grijze Flow Fitness Perform UB5i Upright Bike Hometrainer - 24 programma's - 32 trainingsniveaus - Train met apps

1 499,-
5 Prijzen, De beste prijs bij Fitnesskoerier.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Grijs

Gratis verzonden
2 tot 4 werkdagen
Retour Binnen 14 dagen na ontvangst

Over Grijze Flow Fitness Perform UB5i Upright Bike Hometrainer - 24 programma's - 32 trainingsniveaus - Train met apps

De nieuwe Flow Fitness Pro UB5i Upright Bike Hometrainer is dé hometrainer voor professioneel gebruik. Het robuuste en stabiele ontwerp, het comfortable zadel en het gebruiksvriendelijke display zijn slechts enkele eigenschappen die van de UB5i een fitnessapparaat uit het hogere segment maken.

UP5i Hometrainer in het kort

  • 24 Trainingsprogramma's
  • 32 Weerstandniveaus
  • Quick Keys in het stuur
  • Compatibel met Zwift, Kinomap en iConsole+
  • Toegankelijk met een lage instap
  • Stuur en zadel verstelbaar
  • Met tablethouder en USB-oplader
Trainingsmogelijkheden en -niveaus De Flow Fitness Pro UB5i is een hometrainer die staat voor hoge kwaliteit en veiligheid, gecombineerd met eindeloze trainingsmogelijkheden. De hometrainer biedt maar liefst 24 verschillende programma's waaruit je kunt kiezen. Deze programma's variëren van gebruikersprogramma's en een handmatig programma tot hartslaggestuurde programma's. Deze laatste worden vormgegeven op basis van je hartslag, welke je meet via de hartslagsensoren in de handgrepen. Het is eventueel ook mogelijk om een bluetooth borstband te gebruiken en deze te koppelen aan de hometrainer.

Natuurlijk is de weerstand ook handmatig in te stellen met behulp van het Smart Wheel of via de Quick Keys in de handgrepen. Het magnetische weerstandssysteem geeft je de keuze uit 32 traininginsniveaus die je instelt in stappen van 5 Watt (10 - 350 Watt).

Gebruiksvriendelijk display Het grote display van de UB5i Upright Bike geeft je een totaaloverzicht van je prestaties. Onder andere tijd, snelheid, RPM, afstand, Watt, calorieën en hartslag worden getoond. Ook zie je het verloop van je training d.m.v. een grafiek. Om te navigeren gebruik je het geavanceerde Smart Wheel of de Quick Keys waarmee je snel de gewenste instellingen selecteert.

Wil je liever niet continu de cijfers en grafieken voor je hebben? Dan plaats je je tablet of smartphone in de tablethouder en kijk kijk je gewoon een leuke serie. Een route volgen via Kinomap, Zwift of iConsole kan eventueel ook!

Meer met apps Dankzij de bluetooth ontvanger in de console koppel je je favoriete trainingsapps aan de UB5i van Flow Fitness. Onder andere iConsole en Kinomap werken perfect samen met deze hometrainer. Ook erg handig voor in de sportschool. Je houdt zo de prestaties van al je trainingen bij op je smartphone en hoeft niet bang te zijn dat je gegevens verloren gaan.

De Kinomap app geeft je een uiterst realistische live-ervaring van bestaande en zelfgekozen routes. De weerstand wordt automatisch verhoogd als je bergop gaat en verlaagd bij het afdalen. Er zijn trainingsvideo's met verschillende moeilijkheidsgraden. Probeer de doelsnelheid van de video bij te houden of gebruik de multiplayer mode om wedstrijden te houden met je vrienden. Op je scherm zie je hoe ver je bent in je video en welke afstand je nog af moet leggen. Kinomap koppel je ook gemakkelijk aan je favoriete trainingsapps, zoals Strava en Runkeeper. Zo leg je al je trainingen in één overzicht vast.

Voor gebruik van Kinomap is voor Android toestellen minimaal versie 5.0 vereist. Voor iOS wordt minimaal versie 9.0 vereist.

Let op: Kinomap is de eerste 7 dagen gratis te gebruiken, daarna kun je een betaald abonnement afsluiten.