Zwarte Hometrainer Fitbike Senator - Ergometer - Fitness fiets incl. tablethouder en Bluetooth - Home Trainer - 10kg Vliegwiel - EMS weerstandssysteem - Bevat 12 Trainingsprogramma's

815,- 699,-
De beste prijs bij Betersport.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Zwart

Over Zwarte Hometrainer Fitbike Senator - Ergometer - Fitness fiets incl. tablethouder en Bluetooth - Home Trainer - 10kg Vliegwiel - EMS weerstandssysteem - Bevat 12 Trainingsprogramma's

FitBike staat al jaren bekent om de goede prijs/kwaliteit verhouding. Ook met de FitBike Senator Hometrainer laat FitBike weer zien te beschikken over een kwalitatief geweldige fiets met een modern en elegant design. Het ijzersterke frame beschikt over een eigen gewicht van 47 kg. Dit gecombineerd met een vliegwiel van 10 kg maakt het mogelijk de hometrainer te belasten tot 180 kg. Daarnaast is de Senator hometrainer voorzien van een lage instap en comfortabel gelzadel. Hierdoor is de fiets geschikt voor zowel de (fanatiek) thuissporter, medisch specialiste en revalidant.

Voordelen van de FitBike Senator Hometrainer:
EMS weerstandsysteem
Wattageprogramma 5 tot 350 watt
32 weerstandsniveaus
Ergonomisch design
Gemakkelijk te bedienen
Weergave van afstand, snelheid, tijd, calorieverbruik, hartslag, RPM, wattage, grafiek
Eenvoudige manier om in beweging te blijven of gewicht te verliezen EMS weerstandsysteem
De Fitbike Senator is een ergometer en beschikt over een EMS weerstandsysteem. Het grote voordeel is dat de hometrainer geijkt is. Zodoende train je gelijkmatig en vele malen nauwkeuriger. Dankzij het EMS weerstandsysteem is de hometrainer geschikt voor zwaar intensief gebruik. Zo is het mogelijk om op wattage te trainen tot 700 watt. Naast de vele voorgeprogrammeerde trainingsprogramma’s is de hometrainer voorzien van een wattageprogramma. Dit wattageprogramma is vrij instelbaar van 5 tot 350 watt. Na het instellen van het gewenste wattageniveau zorgt de computer ervoor dat je continue op je gewenste wattage blijft trainen. Dit wordt mede gedaan door de weerstand naar boven of beneden aan te passen.

Ergonomisch Design
De hometrainer is voorzien van een extra groot gelzadel. Mede hierdoor geniet je van optimaal comfort. Ook tijdens de langdurige work-out. Het zadel is zowel horizontaal als verticaal verstelbaar. Het robuuste stuur is kantelbaar en naar de gewenste positie te verstelbaar.

Trainingscomputer incl. tablethouder
De Fitbike Senator hometrainer beschikt over een duidelijk afleesbaar display en voorziet je van al je gewenste trainingsgegevens. Ook beschikt de computer over 12 voorgeprogrammeerde trainingsprogramma’s. Deze programma’s variëren van beginner tot pro. Daarnaast is de computer uitgerust met een tablethouder. Ideaal voor het luisteren en zien van je favoriete muziek of film.

Garantie
De standaardgarantie op de FitBike Senator is 2 jaar op onderdelen en levenslang op frame en laswerk. De garantie voor bedrijven is 1 jaar.

Werk aan je conditie en start met trainen op deze FitBike Senator Ergometer. Bestel snel!
Overzicht specificaties:

  • Afmetingen L:96 cm. B:56 cm. H:143 cm
  • Maximaal belastbaar gewicht: 180 kg
  • EMS weerstandsysteem
  • Wattageprogramma 5 tot 350 watt
  • Duidelijk afleesbare display
  • Met tablethouder
  • Met hartslagfunctie
  • Met fitheidstest
  • 12 trainingsprogramma's
  • 32 weerstandsniveaus
  • Verstelbaar zadel
  • Weergave van afstand, snelheid, tijd, calorieverbruik, hartslag, RPM, wattage, grafiek
  • Product: 47 kg

Categorieën
Fitnessapparatuur / Fitness apparaten voor thuis / Hometrainer / Hometrainers fitness / Hometrainer ergometer / Hometrainer voor ouderen / Fitness fiets