Blauwe FitBike Race Magnetic Home - Spinningbike incl. trainingscomputer - Magnetisch weerstandsysteem - Ergonomisch ontwerp - V-belt aandrijving - 20kg Vliegwiel - Spinningfiets voor thuis

749,- 399,-
De beste prijs bij Betersport.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Zwart

Over Blauwe FitBike Race Magnetic Home - Spinningbike incl. trainingscomputer - Magnetisch weerstandsysteem - Ergonomisch ontwerp - V-belt aandrijving - 20kg Vliegwiel - Spinningfiets voor thuis

De Race Magnetic Home van Fitbike is de ideale indoor cycle voor de intensieve thuissporter. Deze sport fiets heeft de beschikking over een magnetisch weerstandsysteem waardoor je fluisterstil en onderhoudsarm kunt trainen. Bijkomende voordelen van een magnetisch weerstandsysteem ten opzichte van een viltblokje zijn de grotere maximale weerstand, geen slijtagegevoeligheid en de mooie ronde rotatie doordat de magneet het wiel niet aanraakt. De Magnetic Home is zeer stabiel door zijn gewicht van 50 kg en heeft een comfortabele ronde rotatie door het vliegwiel swingmassa van 20 kg, waardoor deze indoor cycle intensief kan worden belast.

Voordelen van de FitBike Race Magnetic Home:
Inclusief trainingscomputer
Zadel en stuur verstelbaar
Magnetisch weerstandsysteem
Stabiel en geruisloos
Ergonomisch design
Weergave van afstand, snelheid, tijd, calorieverbruik, RPM Uniek design en techniek
De Race Magnetic Home van FitBike valt direct op vanwege zijn bijzondere design. Het extreem dikke vliegwiel geeft deze exercise bike een stoer karakter. Ook aan de afwerking is veel zorg besteed. De Race Magnetic Home heeft naast zijn prachtige design ook de beschikking over een sterk en stabiel frame. Het totale gewicht van de fiets is 50 kg en mag belast worden tot maar liefst 125 kg. Alle draaiende delen zijn voorzien van industriële kogellagers en het crankstel, dat gelijk aan een normale sportfiets, bestaat uit 3 losse delen (as, crank en trapper).

Het beste weerstandsysteem
De weerstand van de meeste indoor cycles wordt bepaald door middel van een vilt blokje. De mate waarin het vilt blokje tegen het vliegwiel aan drukt, bepaalt of de weerstand zwaarder of lichter wordt. De weerstand van de Race Magnetic Home wordt gewijzigd door middel van een sterke magneet. Door aan de weerstandsknop op het frame te draaien, verandert de stand van de magneet ten opzichte van het vliegwiel. Deze vernieuwde techniek heeft als voordeel dat de weerstand nauwkeuriger geregeld kan worden. Een magnetisch weerstandsysteem vergt daarnaast weinig onderhoud en is geheel geruisloos (voordelen ten opzichte van een vilt systeem). Deze voordelen maken de Race Magnetic Home tot de ideale indoor bike voor (intensief) thuisgebruik!

Geluidsvrije aandrijving
De Race Magnetic Home wordt aangedreven door een industriële V-Belt. Het grootste voordeel van een industriële V-Belt ten opzichte van een ketting is het verschil in geluid. Een V-Belt is geheel geruisloos terwijl een kettingaandrijving relatief veel geluid maakt.

Ergonomsich ontwerp
De FitBike Race Magnetic Home is in alle posities aan te passen naar de gewenste lengte van de gebruiker. Het zadel is in 6 hoogtes verstelbaar door een pop-in systeem. Dit systeem zorgt ervoor dat het zadel ook bij zware belasting op de juiste positie zal blijven zitten. Het zadel is daarnaast ook horizontaal verstelbaar. Het schuifmechanisme maakt het mogelijk om het zadel op de millimeter precies in te stellen is. Daarnaast is ook het stuur van de FitBike Race Magnetic Home geheel naar eigen inzicht aan te passen. De hoogte van het stuur is in 4 posities verstelbaar door middel van het eerder benoemde pop-in systeem. Horizontaal is het stuur per milimeter te verstellen. Het ergonomische stuur heeft de beschikking over verschillende beugels om uw houding onder het fietsen te kunnen veranderen. Daarnaast maken de arm pads van de FitBike Race Magnetic Home het mogelijk om een triatlon houding aan te nemen.

BIijbehorende trainingscomputer
Bij deze indoor cycle krijg je standaard een trainingscomputer geleverd die je inzicht geeft in verschillende trainingsgegevens. Zo kun je de volgende gegevens aflezen:

  • Trainingstijd
  • Snelheid
  • ODO: totale afstand geregistreerd met deze trainingscomputer
  • RPM: aantal rotaties per minuut
  • Afstand
  • Aantal verbrande calorieën (indicatie)

Vele additionele opties Ook beschikt de Magnetic Home over een standaard maat crank waardoor het mogelijk is om andere pedalen te monteren zoals SPD pedalen. Met behulp van de hoogwaardige ‘toe clips’ die standaard op de Magnetic Home bevestigd zijn, kun je echter ook naar eigen wens je voeten vastzetten waardoor je de mogelijkheid krijgt om nog meer kracht te zetten. Ben je enthousiast geworden over deze indoor cycle maar ben je op zoek naar een fiets voor professioneel gebruik, bekijk dan de FitBike Race Magnetic Pro.

Conclusie
Ben je op zoek naar een indoor cycle die je thuis intensief kan gebruiken, dan is de FitBike Race Magnetic Home het perfecte model. Met behulp van deze fiets train je stabiel, comfortabel en geluidsvrij en geniet je van alle voordelen van die een magnetisch weerstandsysteem te bieden heeft!

Werk aan je conditie en start met trainen op deze FitBike Race Magnetic Home Indoor Cycle. Bestel snel!

Overzicht specificaties:
  • Afmetingen L:122 cm. B:54 cm. H:124 cm
  • Maximaal belastbaar gewicht: 125 kg
  • Weergave van afstand, snelheid, tijd, calorieverbruik, RPM
  • Inclusief trainingscomputer
  • Vliegwielgewicht: 20 kg
  • Zadel en stuur verstelbaar
  • Weerstandsysteem: Magentisch
  • Aandrijving: V-belt
  • Pedalen: Toe clips
  • Gewicht: 50 kg

Categorieën
Fitnessapparatuur / Fitness apparaten voor thuis / Indoor cycling / Indoor Cycle / Fitbike