Zwarte Hometrainer Fitbike Senator iPlus - Ergometer - Fitness fiets incl. tablethouder en Bluetooth - 10kg Vliegwiel - EMS weerstandssysteem - Home Trainer - Bevat 12 Trainingsprogramma's - Koppelbaar met tablet

875,- 749,-
De beste prijs bij Betersport.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Zwart

Over Zwarte Hometrainer Fitbike Senator iPlus - Ergometer - Fitness fiets incl. tablethouder en Bluetooth - 10kg Vliegwiel - EMS weerstandssysteem - Home Trainer - Bevat 12 Trainingsprogramma's - Koppelbaar met tablet

De FitBike Senator iPlus Ergometer is een van de beste onder de hometrainers van het merk FitBike. De hometrainer beschikt over een stabiel en ijzersterk frame, zwaar vliegwiel, lage instap en tablethouder incl. bluetooth koppeling. Het elegante frame heeft een eigen gewicht van 47 kg en is belastbaar tot wel 180 kg. Daarnaast beschikt de Senator over een 10 kg zwaar EMS geremd vliegwiel.
Of je nu op zoek bent naar een hometrainer voor zwaar intensief gebruik, revalidatie of lekker in beweging wilt blijven; met de Senator iPlus beschik je over een hometrainer die aan al je wensen voldoet.

Voordelen van de FitBike Senator iPlus Ergometer:
✔ Beschikt over iPlus module die zorgt voor koppeling met telefoon of tablet via Bluetooth
✔ EMS weerstandsysteem
✔ Stabiel en geruisloos
✔ 12 trainingsprogramma's
✔ Weergave van tijd, snelheid, afstand, calorieverbruik, hartslag, wattage, RPM, grafiek

EMS weerstandsysteem
De Fitbike Senator iPlus ergometer werkt met een EMS weerstandsysteem. De geijkte elektromagneet zorgt voor een vele accuratere training. Dit maak het mede mogelijk dat de hometrainer zwaar intensief belastbaar is tot wel 700 watt. De wattage kun je opbouwen met behulp van de 32 weerstandniveaus. Dit alles maakt de hometrainer ook geschikt voor de medisch specialist. De Ergometer beschikt over 12 verschillende trainingsprogramma’s. Onder deze programma’s bevindt zich een wattageprogramma. Het wattageprogramma is vrij instelbaar van 5 tot 350 watt. Na het instellen van het gewenste wattageniveau zorgt de computer ervoor dat je continue op de gewenste wattage blijft trainen. Kom je boven de gewenste wattage dan zal de weerstand omlaag aangepast worden. Kom je eronder dan wordt de weerstand omhoog aangepast.
Ergonomisch Design
De Senator hometrainer is voorzien van een lage instap en extra groot gelzadel. Het zadel zorgt voor veel comfort en is zowel horizontaal als verticaal verstelbaar. Het robuuste stuur is te kantelen naar je gewenste zitpositie. De lage instap in combinatie met het zware frame zorgen ervoor dat je eenvoudig op de hometrainer kunt stappen. Dit maakt de hometrainer ook geschikt voor mensen die slecht ter been zijn.

Trainingscomputer incl. tablethouder
Het strakke display van de Fitbike Senator iPlus Ergometer is duidelijk afleesbaar en eenvoudig te bedienen. In een oogopslag voorziet het scherm je van alle relevante trainingsgegevens. Ook beschikt de trainingscomputer over 12 voorgeprogrammeerde trainingsprogramma’s. Deze programma’s bieden voldoende uitdaging voor zowel de beginnen als meer ervaren sporter. Dankzij de geïntegreerde tablethouder geniet je van je favoriete series of films.

Garantie
De standaardgarantie op de FitBike Senator iPlus is 2 jaar op onderdelen en levenslang op frame en laswerk. De garantie voor bedrijven is 1 jaar.
Werk aan je conditie en start met trainen op deze FitBike Senator iPlus Ergometer. Bestel snel!

Overzicht specificaties:

  • Afmetingen L:96 cm. B:56 cm. H:143 cm
  • Maximaal belastbaar gewicht: 180 kg
  • Weergave van afstand, tijd, snelheid, calorieverbruik, hartslag, wattage, RPM, grafiek
  • iPlus module: Koppelbaar met telefoon of tablet
  • Bluetooth verbinding
  • Met tablethouder
  • Met hartslagfunctie- en programma
  • Waterpas afstelbaar
  • Zadel verstelbaar
  • Weerstandsysteem: EMS
  • 12 trainingsprogramma's
  • 32 weerstandsniveaus
  • Product: 47 kg

Categorieën
Fitnessapparatuur / Fitness apparaten voor thuis / Hometrainer / Hometrainers fitness / Hometrainer ergometer / Hometrainer voor ouderen