Zwarte FitBike Race Magnetic Basic - Spinningbike incl. trainingscomputer - Magnetisch weerstandsysteem - V-belt aandrijving - 20kg Vliegwiel - Spinningfiets voor thuis

625,- 399,-
De beste prijs bij Betersport.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Zwart

Over Zwarte FitBike Race Magnetic Basic - Spinningbike incl. trainingscomputer - Magnetisch weerstandsysteem - V-belt aandrijving - 20kg Vliegwiel - Spinningfiets voor thuis

De FitBike Race Magnetic Basic is een fantastische spinningfiets voor de beginnende fietser. Deze spinningfiets heeft de beschikking over een magnetisch weerstandsysteem waardoor je fluisterstil, onderhoudsvrij, nauwkeurig en met een zware maximale weerstand kunt trainen. Met 44kg eigen gewicht en een vliegwiel van 20kg is de Magnetic Basic een stabiele en comfortabele spinningfiets, perfect geschikt voor thuisgebruik. Het prachtige design maakt deze spinningfiets compleet.

Voordelen van de FitBike Race Magnetic Basic:
✔ Inclusief trainingscomputer
✔ Stabiel en geruisloos
✔ Zadel en stuur verstelbaar
✔ Magnetisch weerstandsysteem
✔ Eenvoudig verplaatsbaar
✔ Weergave van afstand, snelheid, tijd, calorieverbruik, RPM Magnetisch weerstandsysteem
Waar de weerstand van spinningfietsen vroeger werd aangepast met een viltblokje, wordt de weerstand van de Magnetic Basic verhoogd of verlaagd door middel van een magneet. Het magnetische weerstandsysteem van de FitBike Race Magnetic Basic heeft een aantal grote voordelen ten opzichte van een viltblokje. Zo is de maximaal in te stellen weerstand van een magneet veel zwaarder, kun je nauwkeuriger trainen met behulp van een magneet en is een magneet stiller dan een viltblokje. Daarnaast zal een magneet niet slijten, terwijl een viltblokje regelmatig moet worden vervangen.

Fluisterstil in gebruik
De FitBike Magnetic Basic heeft de beschikking over een industriële V-Belt. Aandrijving door middel van een V-Belt heeft als voordeel enorm veel stiller te zijn dan een kettingaandrijving. In combinatie met het magnetische weerstandsysteem hoor je deze spinningfiets nauwelijks, waardoor je hem gewoon kunt gebruiken zonder iemand wakker te maken! Mede hierdoor is de FitBike Race Magnetic Basic een ideale spinningfiets voor thuisgebruik.

Stoer design
Bij het ontwerpen van de Magnetic Basic heeft FitBike een spinningfiets neergezet, die de harten van veel spinners sneller zal laten kloppen. Het dikke vliegwiel, de rode accenten en de fraaie afwerking maken de FitBike Race Magnetic Basic tot een stoere spinningfiets.

Van alle gemakken voorzien
Het zadel van deze spinningfiets is eenvoudig horizontaal en verticaal op cm te verstellen en ook het stuur is verticaal per cm verstelbaar. Door middel van het eenvoudig te bedienen pop-in systeem is deze spinningfiets zonder speling vast te zetten en zeer stabiel in gebruik. Het sterke frame bestaat daarnaast slechts uit enkele componenten, waardoor het apparaat niet alleen zeer stabiel en weinig slijtagegevoelig, maar daarnaast ook nog eens eenvoudig te monteren is. De transportwieltjes maken de Fitbike Magnetic Basic eenvoudig verplaatsbaar en de bijgeleverde bidonhouder biedt je tijdens je training de benodigde verfrissing.

Bijgeleverde trainingscomputer
De FitBike Race Magnetic Basic wordt standaard met trainingscomputer geleverd. Deze computer geeft je inzicht in de door jouw gefietste trainingstijd, snelheid, totale afstand geregistreerd met deze trainingscomputer, aantal rotaties per minuut, afstand en calorie verbruik (indicatie).

Conclusie
Met de FitBike Race Magnetic Basic haal je als beginnende spinner een fantastische spinningfiets in huis. Het magnetische weerstandsysteem en de stabiliteit gecombineerd met de fluisterstille werking van dit apparaat maken de prijs/kwaliteitverhouding van deze spinningfiets zeer aantrekkelijk.

Garantie
De standaardgarantie op de FitBike Magnetic Basic is 2 jaar op onderdelen en 10 jaar op frame & laswerk.

Werk aan je conditie en start met trainen op deze FitBike Race Magnetic Basic Spinningbike. Bestel snel!

Overzicht specificaties:

  • Afmetingen L:112 cm. B:52 cm. H:132 cm
  • Maximaal belastbaar gewicht: 115 kg
  • Weergave van afstand, snelheid, tijd, calorieverbruik, RPM
  • Inclusief trainingscomputer
  • Zadel en stuur verstelbaar
  • Aandrijving: V-belt
  • Vliegwielgewicht: 20 kg
  • Weerstandsysteem: Magnetisch
  • Doortrapsysteem
  • Gewicht: 44 kg

Categorieën
Fitnessapparatuur / Fitness apparaten voor thuis / Spinningbike / Spinningfiets / Spinning / Spinbike / Fitbike