First Degree Fitness Predator E620 Handroeier Roeitrainer - Gratis trainingsschema

2 099,-
3 Prijzen, De beste prijs bij Fitnessmerken.nl


Merk:
Categorieën:

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Retour Binnen 14 dagen na ontvangst

Over First Degree Fitness Predator E620 Handroeier Roeitrainer - Gratis trainingsschema

Vergroot je kracht en verhoog je uithoudingsvermogen met de Predator challenge. De First Degree Fitness Predator E620 Handroeier is gemaakt voor krachtige oefeningen op hoge intensiteit. Deze 'upper body ergometer' van commerciële kwaliteit levert prestaties om zelfs de meest veeleisende fitness fans tevreden te stellen.

Met het toegankelijke ontwerp, de kleine benodigde vloer ruimte en de brede voetplaten is iedere gebruiker verzekerd van zowel directe beschikbaarheid als volledige stabiliteit. Een perfect apparaat voor crossfit of circuit training. Een volledige beweging van de Predator activeert je bovenlichaam, maar begint in je core. Dit geeft je een oefening waarmee een groot gedeelte van je lichaam wordt getraind.

De E620 Predator helpt je kracht, uithoudingsvermogen, flexibiliteit en balans te ontwikkelen. Dit apparaat geeft je een beweging voor ieder fitness niveau. Op hoge weerstand geschikt voor sport veteranen en atleten, op lage weerstand licht genoeg voor beginnende of revaliderende sporters. De vlakke voetplaten zijn toegankelijk voor rolstoelen. De dubbele draairichting heeft voordelen bij revalidatie.

Het mooie ontwerp van de Predator E620 is in no time de focus van iedere sportfaciliteit, ook door goede resultaten te leveren voor een redelijke prijs. De Predator gebruikt de bekende water weerstand techniek van First Degree Fitness. Zelfs met snelle wisselingen van de draairichting slipt de arm nooit. De variabele water weerstand verhoog je door sneller te bewegen, maar op de Predator kun je de basis weerstand ook veranderen met een draaischijf met 20 niveau's.


Belangrijke eigenschappen van de First Degree Fitness Predator E620 Handroeier:

Rotatie beweging in beide richtingen om je spieren volledig aan het werk te zetten.
Gebouwd voor intensief gebruik - perfect voor CrossFit
20 variabele fluid resistance"" weerstand niveaus
Stevige polycarbonaat watertank
Milieuvriendelijke en roestbestendige coating op het frame
Zelf oprichtende, comfortabele en ergonomische handgrepen die de belasting op je pols verminderen
Draaiarm ontworpen voor maximum comfort en betrouwbaarheid
Wijde voetsteunen die de stabiliteit vasthouden en toegankelijk zijn voor rolstoelen
Multi-level computer
Compact apparaat, gebruikt weinig vloer ruimte: 192,6 x 113,6 cm


De First Degree Heart Rate Kit word als optie aangeboden bij roeitrainers van First Degree. Hierdoor worden de signalen van een borstband opgevangen door de Heart Rate Kit en gekoppeld aan het display van de roeitrainer. Met behulp van een borstband krijg je een zeer nauwkeurig beeld van jouw hartslag inspanning.