Zwarte First Degree Fitness Roeitrainer First Degree Apollo Hybrid AR Plus - Black Edition

1 449,-
2 Prijzen, De beste prijs bij Betersport.nl


Over Zwarte First Degree Fitness Roeitrainer First Degree Apollo Hybrid AR Plus - Black Edition

Roeitrainer - First Degree Apollo Hybrid AR Plus - Black Edition
De fraaie Apollo Hybrid AR Plus Rower Black Edition is door het afwijkende design, de gebruikte kwaliteitsmaterialen en zijn verstelbare waterweerstand systeem geschikt zeer populair. Deze Apollo Hybrid AR Plus Rower geeft u de voordelen van een First Degree apparaat, gecombineerd met een strak en modern design. Het duurzame materiaal, de natuurgetrouwe waterweerstand en de optimale houding die u kunt aanhouden op deze roeitrainer maken trainen tot een waar plezier!

Waterweerstand
Het waterweerstand systeem van de Apollo Hybrid AR Rower zorgt voor een comfortabele training zonder dode hoeken. Het water in de watertank blijft namelijk zewel bij het aanspannen van weerstand, als het loslaten van de weerstand, gewoon stromen. De schoepen in de watertank zorgen ervoor dat u met een simpele draai aan de knop, uw weerstand kunt verzwaren of verlichten. Hierdoor heeft u altijd een comfortabele training, die u naar eigen inzicht zwaar of rustig kunt laten verlopen.

Materiaal
Bij het ontwikkelen en produceren van de Apollo Hybrid AR Plus Rower zijn duurzame kwaliteitsmaterialen gebruikt. Naast het hierboven beschreven waterweerstand systeem heeft deze roeitrainer een mooie dubbele rails die uw beweging goed begeleid, een comfortabel zitvlak en een uitgebreide trainingscomputer.

Houding
Met de Apollo Hybrid AR Plus Rower Black Edition kunt comfortabel trainen met de juist houding. De op hoogte verstelbare riemen en voetpedalen zorgen ervoor dat u in een comfortabele houding kunt roeien en de ergonomische handgreep zorgt ervoor dat er minimale spanning op handen, polsen en onderarmen ontstaat.

Trainingscomputer
Met de uitgebreide trainingscomputer van de Apollo Hybrid AR Plus Rower heeft u de beschikking over verschillende trainingslevels. Daarnaast biedt het display de mogelijkheid om tegelijkertijd afstand, tijd, aantal slagen per minuut, calorieën, wattage, split tijden per 500 meter en optioneel hartslag te bekijken.
Wilt u op hartslag trainen? Dat kan met de special HR-Kit!