Zwarte Evo Cardio Evocardio Renegade ARUN100 Air Runner Pro Motorloze Curved Loopband - Zelfaangedreven, geen stroom nodig - Uitstekende Garantie

4 595,-
4 Prijzen, De beste prijs bij Fitnesskoerier.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Zwart

Gratis verzonden
2 tot 4 werkdagen
Retour Binnen 14 dagen na ontvangst

Over Zwarte Evo Cardio Evocardio Renegade ARUN100 Air Runner Pro Motorloze Curved Loopband - Zelfaangedreven, geen stroom nodig - Uitstekende Garantie

  • Gebogen 'Curved' loopvlak voor bewezen 30% effectievere workouts dan op een conventionele loopband;
  • Luxe motorloze, zelf-aangedreven loopband. Geen elektriciteit benodigd;
  • Geschikt voor zowel commercieel- als thuisgebruik;
  • Ontwikkeld voor langdurig, intensief gebruik;
  • Hoogwaardig loopvlak absorbeert impactschokken op gewrichten en bindweefsel;
  • Gemakkelijk vervoerbaar d.m.v. de wieltjes.
Ontwikkeld voor serieuze sporters
Voeg een nieuwe dimensie toe aan hardlopen met deze unieke curved loopband. De ARUN100 draait niet op elektriciteit en is daarom volledig zelf-aangedreven. De Evocardio Air Runner ARUN100 is een commerciële niet-gemotoriseerde loopband die is ontwikkeld voor de beste atleten. Het gebogen oppervlakte is ontworpen om de bewegingen van de atleet tijdens het rennen zo natuurlijk mogelijk te maken. Daarnaast zorgt het high-tech loopvlak ervoor dat schadelijke impactschokken op gewrichten en bindweefsel geabsorbeerd worden, zonder de juiste hardloopmechanismen op te offeren. Zo wordt de kans op blessures ten alle tijden geminimaliseerd.

Geen stroom meer nodig
De A100 is perfect voor effectieve hoge intensiteit cardio- en conditietrainingen, zoals HIIT (High Intensity Interval Training) of voor "Deadmill" runs. De gebogen loopband heeft vier uitdagende weerstandsniveaus, wat de loopband geschikt maakt voor zowel kleine als grote uitdagingen. Het is niet meer nodig om knoppen op een paneel te gebruiken om zodoende te wachten tot de loopband op snelheid is. Wanneer een sporter langere passen maakt op de ARUN100 zal de snelheid automatisch omhoog gaan. Dit maakt de ARUN100 zo geschikt voor intervaltrainingen, omdat je geen knoppen hoeft te gebruiken om te wisselen tussen snelheidniveaus. Zodra de sporter afzakt richting de achterzijde van de loopband, gaat de snelheid automatisch omlaag. Mocht je de loopband willen opbergen na gebruik, dan is dit geen probleem. Door middel van de geïntegreerde transportwielen en het handvat is de ARUN100 eenvoudig te vervoeren. Train effectiever dan ooit Aan de hand van het duidelijke paneel lees je al jouw belangrijke trainingsdata af, zoals Tijd, Afstand, Calorieën en Hartslag. Met behulp van 7 verschillende trainingsmodussen en aangepaste intervallen heb je de keuze uit een zeer gevarieerd en effectief trainingspakket om jouw fitnessdoelen volledig te verpulveren.

Garantie
Met de ARUN100 profiteer je ook nog eens van de allerbeste garantievoorwaarden. Zo heb je altijd dat extra beetje zekerheid dat je écht de juiste koop maakt. Bekijk de garantievoorwaarden voor de ARUN100 hieronder.

Kader: Levenslang
Loopvlak: 5 jaar
Onderdelen: 2 jaar
Overige slijtstukken: 6 maanden De ARUN100 is perfect geschikt voor de serieuze sporter. Deze machine kan tippen aan de behoeftes van de allerbeste atleten. De ARUN100 is tevens geschikt voor langdurig, hevig commercieel gebruik, dus dient perfect in een professionele omgeving, zoals een Fitness/CrossFit club, hotel of resort.

Til uw home gym of professionele sportlocatie naar een hoger niveau met de Evocardio Renegade Air Runner ARUN100.