Zwarte Beast Boxing Boksbal- Reflextrainer-Reactievermogen- Ontwijkstang- Professionele boksbal- Verstelbaar op verschillende hoogtes- Reflexstang- Boksballen-Boksbal Staand- Bokspaal- Boksbal op Voet.

299,99
De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Zwart

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Zwarte Beast Boxing Boksbal- Reflextrainer-Reactievermogen- Ontwijkstang- Professionele boksbal- Verstelbaar op verschillende hoogtes- Reflexstang- Boksballen-Boksbal Staand- Bokspaal- Boksbal op Voet.

Met deze nieuwe generatie Beast Boxing boksbal met reflexstang train je nu op meerdere vlakken tegelijk. Je snelheid, reactievermogen, concentratie en stoten, Dit kun je allemaal doen zonder trainer. Alle professionele vechtsporters trainen thuis of in de schuur om zichzelf te verbeteren en fit te blijven in deze periode van thuissport. Door de vernieuwde reflexstang met boksbal is het een technische oefening geworden. Je zult spiergroepen versterken om de stootkracht te vergroten en de oog-handcoördinatie te verbeteren. Boksen is een veelzijdige sport die je helpt je energie te focussen, je innerlijke kracht te ervaren en tegelijkertijd stoom af te blazen. Accepteer de uitdaging om jezelf fysiek en mentaal te ontwikkelen en zelfs je eigen verwachtingen te overtreffen!
Waarom zou jij voor Beast Boxing boksbal kiezen?
✓ Verbeterd Je snelheid, reactievermogen, concentratie en stoten ✓ Vernieuwde boksbal met Reflexstang ✓ Makkelijk in elkaar te zetten ✓ Makkelijk te gebruiken ✓ Ideaal voor thuis of in de schuur ✓ Snel en gemakkelijk schoon te maken ✓ Geschikt voor binnen én buiten gebruik. ✓ Bestand tegen de kracht van herhaalde stoten.

Specificaties: ➤ Inhoud verpakking: 1 Beast Boxing boksbal met reflexstang ➤ Doos Formaat: 58X58X57 cm ➤ Materiaal: PP, PE, staal, aluminium ➤ Kleur: Zwart ➤ Voor wie: Mannen en vrouwen, Jong en Oud ➤ Gewicht: 13 Kilo

De Beast Boxing boksbal met reflexstang is de beste nieuwe vervanger van de traditionele boksballen. Door de reflexstang kunt je sneller op het niveau zijn waar je op wilt komen. Wij hanteren een 100% kwaliteit en tevredenheidsgarantie! Heb je een probleem of opmerking over het product? Neem gerust contact op via de bol.com klantenservice zodat wij je verder kunnen helpen. Wij gebruiken uw feedback om onze producten te verbeteren.

Materiaal:
polyurethaan
Voorraad: