BSN® BSN – True Mass – Vanille - Sportvoeding - 2640 gram

39,99
De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over BSN® BSN – True Mass – Vanille - Sportvoeding - 2640 gram

True Mass van BSN Nutrition
BSN introduceert de manier om echt massa te kweken; True Mass. Een unieke weightgainer bomvol groei bevorderende stoffen. Een unieke weight gainer zonder goedkope grondstoffen, suikers en slechte vetten. Een unieke weight gainer die maar 1 ding kan doen; jou uit je voegen laten barsten!

Om te groeien moet je loodzwaar trainen in de sportschool. Wat nog veel belangrijker is, is wat je doet buiten de sportschool. Namelijk eten! Alleen door genoeg van de juiste voedingsstoffen te eten kan je lichaam groeien. Zonder voldoende voeding geen spiergroei. Daarom heeft BSN True Mass ontwikkeld. Een weightgainer voor iedereen die maximaal wil groeien. Niet alleen groeien als kool, maar groeien als Mr. Olympia Ronnie Coleman!

• True Mass bevat 4 verschillende eiwitsoorten. Hierdoor is je lichaam tot wel 7 uur lang in een spieropbouwende toestand (positieve stikstof balans). Daarnaast zorgen de extra aminozuren voor een sneller herstel na een training en dus automatisch voor sneller spieropbouw.
• Doordat True Mass langzame koolhydraten en geen suiker bevat is het perfect om voor het slapen te gebruiken. True Mass is gemakkelijk verteerbaar en geeft geen opgeblazen gevoel. Perfect voor tussen de maaltijden of na een training!
• De vetten in True Mass, MCT en Zonnebloem Olie, zijn goede vetten. Dat wil zeggen dat ze niet of nauwelijks als lichaamsvet opgeslagen kunnen worden. Ze geven daarnaast wel extra energie en zijn goed voor je pezen en gewrichten.
• Sporters hebben extra vitaminen en mineralen nodig. Ze bewegen immers veel meer dan niet sporters. Daarnaast is het lichaam voldoende bouwstoffen nodig om te kunnen groeien. Daarom bevat True Mass een flinke dosering van alle vitamines en mineralen die juist voor een sporter zo belangrijk zijn!
• True Mass bevat geen creatine, schadelijke hormonen, cafeïne of aspartaam. Je kunt True Mass dus het hele jaar door gebruiken. Zo vaak je wilt.