Body & Fit Mass Perfection - Weight Gainer / Mass Gainer - Chocolade - 4400 gram (73 Shakes)

70,99
De beste prijs bij Body & Fitshop


Merk:
Categorieën:

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Retour Binnen 14 dagen na ontvangst

Over Body & Fit Mass Perfection - Weight Gainer / Mass Gainer - Chocolade - 4400 gram (73 Shakes)

Mass Perfection - Body & Fit® Mass Perfection, puur "Super Food" voor je spieren! Mass Perfection zal een nieuw tijdperk inluiden waar het gaat om Weight Gainers. Mass Perfection, professionele massa voor bodybuilders en fanatieke sporters. Vrijwel suikervrij maar met waardevolle voedingstoffen. Kenmerken Mass Perfection:

  • Ongeëvenaard in de opbouw van massa
  • Pure kwaliteit en dat merk je
  • Alleen de allerbeste eiwitten en aminozuren!
  • 4 verschillende koolhydraten
  • Vrijwel vrij van suikers
Vaarwel ouderwetse Weight Gainers, hier is Mass Perfection!
Waar andere Weight Gainers veredelde suikerbommen zijn pompt Mass Perfection in elke shake de juiste verhouding koolhydraten en eiwitten. Eigenlijk is de term Weight Gainer ook niet de juiste benaming of categorie voor Mass Perfection. Mass Perfection is puur "Super Food” voor je lichaam. Met elke shake die je neemt werk je naar je einddoel toe, dat merk je, dat voel je. Mass Perfection ingrediënten:

De 4 allerbeste koolhydraten voor massa!
Ultra Fine Scottish Oats – is een puur en complex hoogwaardig koolhydraat. Een premium bron van complexe koolhydraten. Complexe koolhydraten zijn de belangrijkste energiebron voor iedere sporter. De complexe koolhydraten uit Ultra Fine Oats worden beter en meer gelijkmatig opgenomen door het lichaam en leveren langdurig energie aan het lichaam. Ultra Fine Oats bevatten daarnaast voedingsvezels. De energie uit Ultra Fine Oats wordt optimaal gebruikt door je lichaam.
Palatinose™ - Palatinose™ (Isomaltulose) is een uniek koolhydraat voor bodybuilders. Palatinose™ zorgt langdurig voor een optimale spreiding van de opname.
100% Natural Brown Rice – pure complexe koolhydraten uit 100% natuurlijke zilvervliesrijst. Natural Brown Rice is een fantastische bron van pure energie. Puur en complex, 100% vrij van suikers!
Remylive Ricebran - puur en exclusief het meest waardevolle deel van de rijstkorrel! Het wordt door voedingsdeskundigen zelfs beschouwd als "super voedsel" of "wonder voedsel". De allerbeste eiwitten en aminozuren!
Whey Proteine Concentraat – is in de sportwereld ook niet voor niets met afstand de meest gebruikte eiwitbron. Whey eiwit is zeer snel en volledig opneembaar, makkelijk te verteren en hierdoor een zeer goede keuze voor de bodybuilder. De snelle en volledige opneembaarheid zijn zeer belangrijk.
Whey Proteine Isolaat – is de Whey Proteïne met het hoogste eiwitgehalte en compleet vrij van vet en lactose. Whey Isolaat is zeer snel opneembaar en wordt algemeen beschouwd als de meest hoogwaardige vorm van Whey eiwitten voor bodybuilding. Vraag & Antwoord:

Op welke tijdstippen kan ik Mass Perfection het beste nemen?
Mass Perfection is eigenlijk de ideale bron van bouwstoffen op elk moment van de dag. Er zijn veel mensen die Mass Perfection nemen als ontbijt. Mass Perfection is ook de ideale shake voor Bodybuilders die 7-8 maaltijden nemen per dag. Voor 1-3 van deze maaltijden kun je dan een shake Mass Perfection nemen. Mass Perfection kun je daarnaast ook heel goed na de training nemen. Verkrijgbaar in 7 heerlijke Milkshake smaken:
  • Banana Milkshake
  • Chocolate Milkshake
  • Cookies en Cream
  • Hazelnoot Caramel Milkshake
  • Peach Mango Milkshake
  • Strawberry Milkshake
  • Vanilla Milkshake
Als je snel massa op wilt bouwen dan gaat het niet alleen om de hoeveelheid calorieën die je neemt maar vooral om de kwaliteit van de calorieën. Met Mass Perfection neem je het allerbeste.

Maat:
(73,  KG,  Shakes)
Voorraad: