Victus/Sports Victus Sports Energy Water® - Red Anjou Pear | Mango - 200gr

34,95
De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Victus/Sports Victus Sports Energy Water® - Red Anjou Pear | Mango - 200gr

Energy Water bevat de volgende voedingsstoffen:

  • Plantaardige cafeïne
In Energy Water gebruiken we plantaardige cafeïne uit Granola en groene koffiebonen. Energy Water bevat 150mg cafeïne, en dat staat ongeveer gelijk aan 2 koppen koffie. Energy Water verbetert je concentratie, je prestaties en verdrijft alle vermoeidheid in je lichaam. Je hebt hierdoor meer focus en energie tijdens je workout of wedstrijd!
  • Vitamine B3, B12 & D3
Vitamine B3 – Vitamine B3 speelt een belangrijke rol bij de energievoorziening van cellen en bij de werking van het zenuwstelsel. Ook is het van belang voor een gezonde huid. Vitamine B12 – Vitamine B12 speelt het een rol bij de vorming van gezonde rode bloedcellen, zorgt het voor een goede werking van het zenuwstelsel en draagt het bij aan de energievoorziening. Vitamine D3 – Vitamine D ondersteund sterke botten en tanden en bevordert de opname van de mineralen calcium en fosfor in het lichaam. Vitamine D speelt ook een rol bij de instandhouding van de weerstand en bij een goede werking van de spieren.
  • L-Citruline malaat
Citruline malaat is een aminozuur dat in het lichaam geleidelijk wordt omgezet in L-arginine, het aminozuur waaruit enzymen stikstofmonoxide (NO) vrijmaken. Citruline komt bijvoorbeeld ook natuurlijk voor in watermeloen. Stikstofmonoxide verwijdt bloedvaten en verhoogt daardoor de toevoer van zuurstof en voedingsstoffen naar de spieren tijdens de training of wedstrijd.
  • L-Phenylalanine
Fenylalanine is één van de 20 essentiële aminozuren, wordt niet door het lichaam aangemaakt en komt onder andere voor in zuivelproducten, peulvrucht en avocado’s. Fenylalanine is onder andere nodig voor de aanmaak van de neurotransmitters dopamine, adrenaline en noradrenaline in de hersenen. Je krijgt een prettig gevoel, energie en zin in de volgende workout!
  • Beta Alanine
Beta-alanine is een natuurlijk voorkomend, niet-essentieel aminozuur, dat het lichaam zelf aanmaakt en uit je voeding haalt. Het lichaam gebruikt dit stofje voor de vorming van carnosine. Dat reguleert onder andere de PH-waarde van het lichaam en dit beïnvloedt de energievoorziening en de heropname van melkzuur door de spieren.
  • BCAA’s
BCAA bestaan uit drie essentiële aminozuren: leucine, isoleucine en valine, deze zijn onder andere belangrijk voor het opbouwen van spierenmassa. Mogelijk leidt het innemen van BCAA’s tot een vermindering van vermoeidheidsverschijnselen door het feit dat BCAA de opname van tryptofaan en de productie van serotonine tegengaat. EXTRA INFORMATIE GEWICHT 200 g
AFMETINGEN 20 cm
GEWICHT 200gr. (20 servings)
SMAAK Red Fruits