Roze BlenderBottle ProStak - Eiwitshaker / Bidon / Shakebeker - 650 ml - Fullcolor Pink

20,-
De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Roze Fashion roze Fashion

Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Roze BlenderBottle ProStak - Eiwitshaker / Bidon / Shakebeker - 650 ml - Fullcolor Pink

De ORIGINELE BLenderBottle™. Onovertroffen mixresultaat. revolutionair design. De beste shaker ter wereld!
De ultieme all-in-one shaker
De BlenderBottle™ ProStak™ is de multifunctionele oplossing voor echte sporters: lekt niet, kan worden uit gebreid en presteert onvoorstelbaar goed. De gepatenteerde BlenderBall™ zorgt altijd voor shakes zonder k lontjes, en de unieke Twist n' Lock™-containers kunnen onbeperkt worden uitgebreid.

Wij leggen de lat hoger. Alweer!
Onbeperkt combineerbare voorraadbakjes / containers.
Poeders en tabletten veilig bewaren - met of zonder fles. De unieke ProStak™-voorraadbakjes kunnen op elkaar worden geschroefd en hebben afzonderlijke deksels, zodat je sportvoeding, dieetshakes en snacks die je voor of na het trainen wilt eten, mee kunt nemen naar de sportschool, ook zonder de fles. Ook kinderen zijn blij met de ProStak™. Perfect om drinken en snacks, zoals worteltjes, komkommer of fruit in mee te nemen.

100% lekkageveilig
Drink je shake in plaats van ermee te knoeien. Het ProStak-schroefdeksel en de SureSeal flipsluiting zorgen dat er niets van je kostbare shake verloren gaat. Als het deksel vastgeschroefd is en de flipsluiting met één klik goed afgesloten is, kun je beginnen. Shake it!

De gepatenteerde Blenderball™
Mixzeven en plastic snufjes in andere shakers kunnen het eenvoudigweg niet opnemen met de BlenderBall™. De blenderBottle™ levert je proteïneshakes, voedingssupplementen en dieetshakes absoluut zonder klontjes en vermengt ze zelfs met lekkere extra ingrediënten zoals pindakaas, yoghurt of havermout.

Onbeperkt combineerbaar systeem.
Geïnspireerd door het GoStak™-systeem bevat ProStak™ de Twist n' Lock™-containers, waarin alle voedingsmiddelen en snacks ook zonder fles goed bewaard kunnen worden.

Loop design.
De unieke ProStak™-ring is geïntegreerd in de StayOpen™ flipsluiting en vergemakkelijkt het dragen aan je vinger of rugzak. Maar het is ook een handige mogelijkheid om in de sportschool je sleutel(s) te bevestigen.

Plaats besparen bij het bewaren van tabletten.
Neem je vitamines, eiwitpoeder, snacks en tabletten mee zonder er meteen een hele pot voor nodig te hebben. Het unieke tablettenvakje (geintegreerd in de deksel van de Expansion pack™) kan op ieder deksel worden bevestigd en maakt zo meenemen van tabletten en poeders in één enkele pot mogelijk. Plaats besparend in je tas en zonder zorgen mee te nemen.

Uitbreidingssets / Expansion Pack™
Heb je meer voorraadbakjes / containers nodig? Haal nog meer uit je BlenderBottle™ ProStak™ met 3 extra potten / containers / voorraadbakjes en een geintregeerd Twist n' Lock™ tablettenvakje. Extra potten / containers / voorraadbakjes met een inhoud van 100 en 150 milliliter verdubbelen het oorspronkelijke volume van het systeem, en een grote 250-milliliter-pot biedt ook onderweg veel plek, zelfs voor grote porties proteïne- en dieetshakes of vloeibaar voedsel, snacks, worteltjes, noten, rozijnen, komkommer of verzin het maar!

De BlenderBotttle™ met de BlenderBall™ is ook uitstekend geschikt voor het maken van een omelet of het maken van pannenkoeken. Heb je te maken met een voedselallergie of lactose intollerantie? De BlenderBottle™ is dan een perfecte uitkomst voor je voor het maken van een pannekoek. Zoals we al eerder vertelde: De Originele BlenderBottle™. De BESTE shaker ter wereld! Geimporteerd door BodyWorks International BV.