SUPP24 BCAA 2/1/1 12 x 60ml | Framboos Smaak | Branched Chained Amino Acids

26,99
De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over SUPP24 BCAA 2/1/1 12 x 60ml | Framboos Smaak | Branched Chained Amino Acids

Poeders en shakebekers zijn verleden tijd. SUPP24 introduceert de grootste innovatie op het gebied van sportsupplementen. Alles wat jij nodig hebt in exact de juiste verhoudingen in kant-en-klare 60ml shots.

BCAA, oftewel Branched Chained Amino Acids zijn onderdeel van de 20 aminozuren die weer samen 1 eiwit vormen. Eiwitten zijn weer de bouwstenen voor het menselijk lichaam en zijn ook nodig voor bepaalde processen. BCAA zijn de 3 belangrijkste essentiële aminozuren, te weten, leucine, isoleucine en valine, en zijn verantwoordelijk voor het behoud en aanmaken van spiermassa.
Tijdens het trainen gebruiken je spieren eerst de aanwezige voorraad energie in de spieren. Nadat deze zijn uitgeput gaat je lichaam op zoek naar aminozuren om deze om te zetten in energie. Indien het lichaam geen aminozuren kan vinden dan bestaat de mogelijkheid tot spierafbraak. Het voordeel van BCAA’s is dat deze direct worden opgenomen in de spieren en dus ook direct energie geven en zo bescherming bieden tijdens het trainen en na afloop zorgen voor spiersynthese.

Dankzij het handige formaat stop je SUPP24 BCAA zo in je sporttas, dashboard kastje of neem je ze mee op reis. Het is kant en klaar, er zitten geen suikers, vetten of koolhydraten in en natuurlijk goedgekeurd door het NZVT (onderdeel van het NOC NSF) . Enne, maar 18kcal!