Be Bulk Nutrition BSN Amino X - Aminozuren - Fruit Punch - 1015 gram (70 doseringen)

37,49
2 Prijzen, De beste prijs bij Body & Fitshop


Merk:
BSN
Categorieën:
Kleur:
1KG

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Retour Binnen 14 dagen na ontvangst

Over Be Bulk Nutrition BSN Amino X - Aminozuren - Fruit Punch - 1015 gram (70 doseringen)

Amino X - BSN Amino X BSN, next level BCAA technology! Amino X is een BCAA (vertakte keten aminozuren) product dat zijn gelijke niet kent. Amino X bevat alleen de juiste opneembare BCAA’s in de juiste verhouding en hoeveelheid. Amino X is een van de meest veelzijdige producten ontworpen door BSN, voor de training, tijdens de training, na de training, bij het ontbijt, Amino X kan altijd en overal gebruikt worden! Misschien wel de beste eigenschap van Amino X is de waanzinnige smaak. Amino X is een product waar je echt naar uit zult kijken om te gebruiken; alle smaken zijn om van te watertanden! Wacht dan niet langer en kies voor Amino X. Voordelen BSN Amino X:

  • 10 gram Micro aminozuren per dosis!
  • Effervescent
  • 0 gram koolhydraten
  • Ge-wel-di-ge smaak!
  • Zeer voordelig
  • Krachtig bcaa supplement
  • BCAA, L-Alanine, Taurine en L-Arginine
  • Ruim 8 gram bcaas per serving
Gebruiksadvies Amino X
Mix 1 schep (14,5 gram) met 225 ml water en laat Amino X rustig oplossen dmv het “schuimen”. Drink Amino X tijdens of na de training. Op niet trainingsdagen neem 1 dosering met het ontbijt. De dagdosering kan opgebouwd worden tot 2 doseringen per dag.
De smaak
Amino X is verkrijgbaar is de smaken Watermelon, Rasberry, Green Apple en Fruit Punch. Allemaal zijn ze om te watertanden lekker! Goede combinaties met Amino X
Amino X is perfect te combineren met alle andere BSN producten. Veel gestelde vragen: V: Zitten er stoffen in Amino X die een geteste atleet niet mag gebruiken?
A: Nee, Amino X bevat geen stoffen die een geteste atleet niet mag gebruiken. Mocht je het zelf willen checken, vraag dan bij je eigen sportbond een dopinglijstje aan en check het product hierop. V: Kan ik Amino X het beste voor, tijdens of na mijn training nemen?
A: Het beste verdeel je de dosering zodat je een kwart tot de helft voor de training in neemt, en de rest tijdens de training. V: Kan ik Amino X aan mijn NO Xplode XE toevoegen?
A: Amino X is perfect te combineren met NO Xplode en lost perfect op in de combinatie.

Maat:
(70,  Doseringen),  KG
Voorraad: