Lamberts L-Methionine 500 mg 60 Vegetarische Capsule

20,75 16,77
3 Prijzen, De beste prijs bij Koopjesdrogisterij.nl


Merk:
Categorieën:

1 tot 3 werkdagen
Retour Binnen 14 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Lamberts L-Methionine 500 mg 60 Vegetarische Capsule

Lamberts aminozuren worden gepresenteerd in hun vrije vorm, wat betekent dat ze direct door het lichaam kunnen worden opgenomen. Aminozurpreparaat Methionine is een van de essentiële zwavelhoudende aminozuren, omdat mensen, in tegenstelling tot bacteriën, methionine niet kunnen maken vanuit asparaginezuur. Samenstelling per dagdosering van 2 capsules

L-Methionine 1000mg

Hulpstoffen:
capsule (hydroxypropyl methylcellulose), microkristallijncellulose, siliciumdioxide en magnesiumstearaat.. Desintegratietijd: binnen een uur. Gebruik:
Neem 1 tot 2 capsules per dag met water of vruchtensap, tenzij anders is geadviseerd. Een aminozuurzuur kant het beste worden ingenomen een half uur voor iedere maaltijd of bij het slapen gaan. Niet gebruiken tijdens de zwangerschap of als men borstvoeding geeft.

Droog en bij kamertemperatuur bewaren. Fabrikant:
Lamberts Healthcare UK
Distributeur:
Holland Pharma
Bosberg 41
7271 LE Borculo Dit product is een voedingssupplement.

Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.