Zwarte Power Tower Fitness - VirtuFit - Deluxe met Fitnessbank - Power Tower Krachtstation

249,-
4 Prijzen, De beste prijs bij Fitnesskoerier.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Zwart

Gratis verzonden
2 tot 4 werkdagen
Retour Binnen 14 dagen na ontvangst

Over Zwarte Power Tower Fitness - VirtuFit - Deluxe met Fitnessbank - Power Tower Krachtstation

De Virtufit Power Tower Deluxe met Fitnessbank is een fantastisch apparaat om je trainingsprogramma thuis naar een hoger niveau te brengen. Deze power tower is tevens een pull up station en dip station en geeft je uitgebreide mogelijkheden om met je eigen lichaamsgewicht te trainen. Zo kun je onder andere dips, pull ups, push ups en diverse buikspier oefeningen uitvoeren. Daarnaast gebruik je dit apparaat als halterbank met de bank uitgeklapt. De krachtoefeningen met dumbbells, haltersets of andere vrije gewichten zorgen ervoor dat je ook op lange termijn spieren en spierkracht blijft ontwikkelen.

Trainingsmogelijkheden met de Power Tower Deluxe Deze gebruiksvriendelijke power tower heeft een multi-grip optrekstang, dip steunen, een opklapbare trainingsbank en opdruksteunen. De brede optrekstang gebruik je voor pull ups en chin ups. Varieer deze oefeningen door een wijde greep en smalle greep met elkaar af te wisselen. De dipsteunen zijn voorzien van 5,5 cm dikke kussens met foam vulling en stevige rubberen handgrepen. Die gebruik je om te dippen, maar ook voor onder andere leg raises en knee raises. Het opgeklapte bankje vormt tijdens deze oefeningen je rugleuning. Klap de bank uit als je klaar bent om te bankdrukken of je dumbbell flyes te doen, of als je een ondergrond nodig hebt voor je lunges. Gebruik de steunen aan de voorkant van de power tower voor je push ups.

Design VirtuFit Power Tower Deluxe met fitnessbank De Virtufit Power Tower Deluxe is gemaakt van massief staal en afgewerkt met een poeder coating. Hij is ijzersterk en gemaakt voor intensief gebruik, met slijtvaste en comfortabele bekleding en duurzame no-slip handvaten. De in 3 hoogtes verstelbare haltersteunen maken het mogelijk om je halterstang na en tussen de trainingen door veilig af te leggen. Door het bankje na gebruik op te klappen bespaar je nog meer ruimte. De Virtufit Power Tower Deluxe is 152 x 70 x 210 cm groot en belastbaar tot maar liefst 250 kg.

VirtuFit Het Nederlandse fitnessmerk VirtuFit staat garant voor uitstekende kwaliteit. De fitnessapparaten en fitnessartikelen zijn vervaardigd uit kwaliteitsmaterialen en daarnaast is er veel aandacht besteed aan gebruikersgemak, design en uitgebreide functionaliteiten.

* Semi-professionele garantie: Geen