Zwarte Squat Rack - VirtuFit Squat rek - Verstelbaar - Haltersteunen - Met Dipsteunen

149,-
3 Prijzen, De beste prijs bij Fitnessmerken.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Zwart

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Retour Binnen 14 dagen na ontvangst

Over Zwarte Squat Rack - VirtuFit Squat rek - Verstelbaar - Haltersteunen - Met Dipsteunen

Het VirtuFit Verstelbaar Squatrek is gemakkelijk in elkaar te zetten, gemakkelijk te gebruiken en gemakkelijk op te bergen als je klaar bent. Dit squatrek is compact genoeg om thuis in een kleine fitness ruimte te passen en volledig verstelbaar om al je samengestelde oefeningen en je isolatie oefeningen uit te voeren. Het is ontzettend sterk en volledig veilig te gebruiken. Het rek is belastbaar tot 220 kg. De breedte van het squatrek is instelbaar van 72 tot 117 cm breed.

Trainingsmogelijkheden Dit veelzijdige squatrek heeft aan beide zijden in hoogte verstelbare houders. De verstelbare halterhouders stel je in van 98 tot 158 cm hoog. Dit ondersteunt veel trainingsmogelijkheden zoals squats, shoulder press en shrugs. Combineer het rek met een halterstang, halterschijven en een trainingsbank om je eigen mini homegym compleet te maken. Met die set voer je de bekende drie grote samengestelde oefeningen uit: squat, deadlift en bench press. Train en oefen die bewegingen veel om je fitness niveau en kracht in korte tijd te verhogen.

Extra opties van het verstelbaar squatrek Onder de houders van het VirtuFit Verstelbaar Squatrek zitten safety spotters. Je kunt de halterstang veilig op de spotters laten vallen wanneer je de herhaling van een oefening niet meer kunt afmaken. Daarnaast kunnen de spotters je ondersteunen bij een squat. Zak je te ver door je benen, dan vangen de spotters de halterstang voor je op.

Bovenaan de houders zitten dipsteunen. Gebruik die voor je chest dips en tricep dips. Ook belangrijke samengestelde oefeningen die je helpen om je niveau snel omhoog te krijgen.

VirtuFit Het Nederlandse fitnessmerk VirtuFit staat garant voor uitstekende kwaliteit. De fitnessapparaten en fitnessartikelen zijn vervaardigd uit kwaliteitsmaterialen en daarnaast is er veel aandacht besteed aan gebruikersgemak, design en uitgebreide functionaliteiten.

* Semi-professionele garantie: Geen